Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты соусов Recettes - sauces Recettes culinaires exclusifs:

Соус «Парусник» Sauce "Voilier"

100 мл рыбного бульона, 1 ст. 100 ml de bouillon de poisson, 1 c. à soupe. л. l. сливочного масла, 1 ст. beurre, 1 c. à soupe. л. l. муки, 1 маленькая луковица, 1 маленькая морковь, 1 ст. farine, 1 petit oignon, 1 petite carotte, 1 c. à soupe. л. l. томатной пасты, соль, кетчуп. pâte de tomate, le sel, le ketchup.

100 мл рыбного бульона 100 stocks de poissons ml
1 ст. 1 c. à soupe. л. l. сливочного масла beurre
1 ст. 1 c. à soupe. л. l. муки farine
1 маленькая луковица 1 petit oignon
1 маленькая морковь 1 petite carotte
1 ст. 1 c. à soupe. л. l. томатной пасты pâte de tomates
соль, кетчуп sel, de ketchup

Приготовить рыбный бульон , процедить. Préparer le bouillon de poisson, les égoutter. Мелко нарезать морковь и лук и спассировать в масле. Hacher finement les carottes et les oignons et spassirovat dans l'huile. Затем добавить муку с пастой, немного пожарить и положить в бульон. Puis ajouter la pâte de farine, un peu de feu et mettre dans le bouillon. Прокипятить, посолить и протереть соус. Faire bouillir, ajouter le sel et frotter avec de la sauce. Охладить и после этого добавить по вкусу кетчуп. Refroidir et ajouter le ketchup au goût.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты соусов Recettes de sauces Section Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact