Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Sauce «lait d'oiseau" Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты соусов Recettes - sauces Recettes culinaires exclusifs:

Соус «Птичье молоко» Sauce «lait d'oiseau"

1 стакан свежего молока, 2 ст. 1 tasse de lait, 2 c. à soupe. л. l. муки, 2 ст. farine, 2 cuillères à soupe. л. l. сливочного масла, сметана, соль, зелень. beurre, crème sure, le sel, les fines herbes.

1 стакан свежего молока 1 tasse de lait
2 ст. 2 c. à soupe. л. l. муки farine
2 ст. 2 c. à soupe. л. l. сливочного масла beurre
сметана crème
соль sel
зелень Verts

Муку обжарить в масле и развести горячим молоком. La farine et les faire frire dans l'huile diluée avec du lait chaud. Вливать молоко постепенно и варить, постоянно помешивая. Verser le lait progressivement et cuire, en remuant constamment. Варить примерно 15 мин, посолить и охладить. Cuire pendant environ 15 minutes, ajouter le sel et laisser refroidir. Затем можно по вкусу добавить сметану и зелень. Vous pouvez ensuite ajouter au goût de crème sure et fines herbes.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты соусов Recettes de sauces Section Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Le lait doiseau|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact