Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Escalopes de poulet aux champignons Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: из птицы Recettes - culinaires Exclusif: recettes de plats principaux: la volaille

Куриные котлеты с грибами Escalopes de poulet aux champignons

1 курица, грибы (сушеные) - 200-250 г, 1 луковица, соль - по вкусу, растительное или сливочное масло для жарки. 1 poulet, champignons (secs) - 200-250 g, 1 oignon, sel - au goût, l'huile ou du beurre pour la friture.

1 курица 1 poulet
грибы (сушеные) - 200-250 г champignons (secs) - 200-250 g
1 луковица 1 oignon
соль - по вкусу sel - au goût
растительное (сливочное) масло для жарки végétales (beurre) Huile de friture

Приготовить фарш из курицы. Préparer le poulet haché. Грибы сушеные отварить, мелко порезать и поджарить с мелко нарезанным луком, немного посолить. Faire bouillir les champignons séchés, hachés et frits avec de l'oignon finement haché, un peu de sel. В фарш, посоленный по вкусу, положить грибы, как начинку в пирожки, сформовать котлеты. Dans la viande hachée, au goût salé, mettez les champignons comme le remplissage des tartes, des galettes préformées. Пожарить на сковороде с обеих сторон в разогретом растительном или сливочном масле. Poêle à frire des deux côtés dans l'huile chaude ou du beurre.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты вторых блюд: из птицы Section recettes de plats principaux: Volaille Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Escalopes du poulet||Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact