Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Poulet, frites à la chapelure Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: из птицы Recettes - culinaires Exclusif: recettes de plats principaux: la volaille

Цыпленок, жаренный в сухарях Poulet, frites à la chapelure

1 крупный или 2 небольших цыпленка, 5 ст. 1 gros poulet ou 2 petits, 5 st. ложек тертых белых сухарей, 3 ст. cuillères à soupe de chapelure de pain blanc râpé, 3 cuillères à soupe. ложки муки, 1 яйцо, соль, 4 ст. farine, 1 oeuf, sel, 4 cuillères à soupe. ложки растительного масла. à soupe d'huile végétale.

1 крупный или 2 небольших цыпленка 1 gros poulet ou 2 petits
5 ст. 5 cuillères à soupe. ложек тертых белых сухарей cuillères à soupe de chapelure de pain blanc râpé
3 ст. 3 c. à soupe. ложки муки farine
1 яйцо 1 oeuf
соль sel
4 ст. 4 Art. ложки растительного масла à soupe d'huile végétale

Разделить цыпленка на 4 порции, посолить, обвалять в муке, обмакнуть в яйцо, а затем обвалять в сухарях. Diviser en 4 portions de poulet, sel, rouler dans la farine, trempez dans l'oeuf, puis les rouler dans la chapelure. Обжарить на сильном огне до золотистого цвета, влить 3-4 ст. Sauter à feu vif jusqu'à ce que doré, verser 3,4 ST. ложки воды, накрыть крышкой, дожарить на слабом огне. à soupe d'eau, couvrir, dozharit à feu doux. Когда цыпленок будет почти готов, снять крышку, дать воде испариться, поджарить так, чтобы образовалась хрустящая корочка. Lorsque le poulet est presque cuit, retirez le couvercle, donnent à l'eau de s'évaporer, rôti, si bien que formé croustillant. Подавать с молодым картофелем и салатом из огурцов со сметаной. Servir avec des pommes de terre nouvelles et une salade de concombre à la crème sure.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты вторых блюд: из птицы Section recettes de plats principaux: Volaille Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact