Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты десертов Recettes - recettes de desserts culinaires exclusifs:

Хворост с начинкой Khvorost farcies

500 г муки, 2 яйца, 1 ст. 500 g de farine, 2 oeufs, 1 cuillère à soupe. ложка коньяка или рома, 20 г сливочного масла, соль на кончике ножа. à soupe de cognac ou de rhum, 20 g de beurre, sel sur la pointe d'un couteau.

500 г муки 500 g de farine
2 яйца 2 oeufs
1 ст. 1 c. à soupe. ложка коньяка или рома à soupe de cognac ou de rhum
20 г сливочного масла 20 g de beurre
соль на кончике ножа du sel sur la pointe d'un couteau
1 ст. 1 c. à soupe. ложка сахарной пудры à soupe de sucre en poudre
3 ст. 3 c. à soupe. ложки жирной сметаны cuillère de crème sure allégée

Для начинки : курага, чернослив Pour la garniture: abricots secs, les pruneaux

Муку смешать с яйцами, столовой ложкой коньяка (или рома). Farine mélangée avec des œufs, une cuillère à soupe de cognac (ou rhum). Добавить сливочное масло, соль, сахарную пудру, сметану. Ajouter le beurre, le sel, le sucre en poudre, la crème sure. Замешенное тесто должно быть крутым. Zameshennoe pâte doit être fraîche.
Курагу или чернослив для начинки вымыть, обдать кипятком, нарезать узкими полосками. Abricots secs ou des pruneaux pour le remplissage, de lavage, étuvé, coupé en fines lanières.
Тесто раскатать очень тонким слоем - не толще бумажного листа. La pâte est déclinée à l'échelle très fine - pas plus épaisse qu'une feuille de papier. Нарезать квадраты, положить начинку и залепить. Couper en carrés, mettre la garniture et giflé. Вылепленные квадратики обжариваются во фритюре до золотистого цвета. Molded places sont frits dans la graisse profonde jusqu'à coloration dorée. Остывший хворост посыпать сверху сахарной пудрой. Broussailles refroidi saupoudrer de sucre en poudre.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты десертов Section des recettes de dessert Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Recette de khvorost|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact