Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Poulet au fromage Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: из птицы Recettes - culinaires Exclusif: recettes de plats principaux: la volaille

Курица с сыром Poulet au fromage

1 средняя курица, сыр - 200 г, 1/2 пучка петрушки, 1/2 пучка укропа, 2 свежих красных помидора. 1 poulet moyen, fromage - 200 g, 1 / 2 bouquet de persil, 1 / 2 bouquet d'aneth, 2 tomates fraîches rouge.

1 средняя курица 1 moyenne de poulet
200 г сыра 200 g de fromage
1/2 пучка петрушки 1 / 2 botte de persil
1/2 пучка укропа 1 / 2 bouquet d'aneth
2 свежих красных помидора 2 fresh tomates rouges

Вымыть курицу, разрезать так, чтобы она поместилась на противне. Laver le poulet, coupée de manière à l'adapter à la poêle. Отбить, распластать на противне, посолить и поперчить по вкусу, натереть специями и засыпать тертым сыром. Décourager, aigle déployée sur la poêle, saler et poivrer au goût, râper les épices et couvrir de fromage râpé. Запекать при 200°С на противне, смазанном сливочным маслом. Cuire au four à 200 ° C dans la poêle, enduites de beurre. Выложить на блюдо, посыпать зеленью и украсить свежими помидорами. Mettre sur un plat, saupoudrer de fines herbes et décorez avec des tomates fraîches.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты вторых блюд: из птицы Section recettes de plats principaux: Volaille Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact