Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: супы Recettes - Culinary Exclusif: Recettes des premiers plats: soupes

Суп гороховый с грибами Soupe aux pois avec des champignons

1,5 стакана гороха, 30 г сушеных грибов, 1 л бульона, 2 моркови, 2 головки репчатого лука, 1 ст. 1.5 tasses de pois, 30 grammes de champignons séchés, 1 litre de bouillon, 2 carottes, 2 oignons, 1 c. à soupe. ложка сливочного масла. à soupe de beurre.

1,5 стакана гороха 1.5 tasses de pois
30 г сушеных грибов 30 grammes de champignons séchés
1 л бульона 1 litre de bouillon
2 моркови 2 carottes
2 головки репчатого лука 2 oignons
1 ст. 1 c. à soupe. ложка сливочного масла à soupe de beurre

Грибы предварительно замочить, отварить, соединить с отваренным в бульоне горохом и прокипятить. Pré-trempage des champignons, faire bouillir, combiner avec cuit dans un bouillon avec des petits pois et faites bouillir. За 5 минут до готовности заправить поджаренными овощами (морковью и луком). 5 minutes jusqu'à cuisson remplir légumes frits (carottes et oignons).

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты первых блюд: супы Section «Recettes d'entrées: Soupes Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact