Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Velouté de tomates Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: супы Recettes - Culinary Exclusif: Recettes des premiers plats: soupes

Томатный суп Velouté de tomates

1 литр томатного сока нагреть до кипения, 300 г бекона или ветчины обжарить, 1-2 шт. 1 litre de jus de tomate à ébullition, 300 g de lard ou du jambon et les faire frire, 1-2 pc. репчатого лука обжарить вместе с беконом. Faire revenir les oignons avec le lard.

1 литр томатного сока нагреть до кипения 1 litre de jus de tomate à ébullition
300 г бекона или ветчины обжарить 300 g de lard ou du jambon frite
1-2 шт. 1-2 pc. репчатого лука обжарить вместе с беконом Faire revenir les oignons avec du lard

В томатный сок положить жареные бекон и лук, 1 банку консервированной кукурузы. Dans le jus de tomate mis bacon frit et oignon, 1 boîte de maïs en conserve. Прокипятить все 5-7 минут. Faire bouillir l'ensemble de 5-7 minutes. В тарелки добавить сметану и зелень. Dans le plat, ajouter la crème sure et fines herbes. Солить по вкусу и осторожно, т. к. сок и бекон уже соленые. Sel au goût et doucement, parce que le jus et le bacon est déjà salé.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты первых блюд: супы Section «Recettes d'entrées: Soupes Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact