Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Confiture Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: варенье, сладкое Recettes - Culinary Exclusif: flans Recettes: confiture douce

Джем из клюквы Confiture

1 кг пюре из клюквы, 1 кг сахарного песка. 1 kg de sauce aux canneberges, 1 kg de sucre.

1 кг пюре из клюквы 1 kg de sauce aux canneberges
1 кг сахарного песка 1 kg de sucre





Для джема подходят только спелые ягоды. Uniquement adapté pour la confiture de baies mûres.


Их перебрать, удалить веточки, вымыть, дать стечь воде. Ils buste, enlever les brindilles, les laver, les égoutter l'eau à donner.


Для размягчения ягоды бланшировать при температуре 90-100 С в течении 3-5 минут. Pour les baies de ramollissement blanchir à 90-100 C pendant 3-5 minutes.


Бланшированные ягоды прокрутить через мясорубку. Fruits blanchies défiler un hachoir à viande.




Готовую массу смешать с сахаром. Préparer les masses à mélanger avec du sucre. Разложить в чистые банки. D'étaler dans des bocaux propres.


Стерилизовать банки в кипящей воде 10-20 минут, в зависимости от емкости тары. Les banques de stérilisation dans l'eau bouillante pendant 10-20 minutes, selon la capacité de l'emballage.


Накрыть банки прокипяченными крышками и закатать. Banques couvrent bouillir les couvercles et de roulis.


Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты заготовок: варенье, сладкое Section flans Recettes: confiture douce


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact