Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Apéritif «Sous la vodka" Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: овощные Recettes - flans culinaires Exclusif: Recettes: légumes

Закуска «Под водочку» Apéritif «Sous la vodka"

Крупная головка чеснока, красный лук, морковь, сладкий зеленый перец. Une grosse tête d'ail, d'oignon rouge, la carotte, le poivron vert doux.

Овощи : крупная головка чеснока, красный лук, морковь, сладкий зеленый перец. Légumes: une grosse tête d'ail, d'oignon rouge, la carotte, le poivron vert doux.

Специи : уксус, гвоздика, кориандр (или шафран), соль, сахар, лаврушка. Epices: le vinaigre, le clou de girofle, coriandre (ou de safran), sel, sucre, Lavrushka.

Красный лук очистить от шелухи и разрезать на 3 части. Oignons rouges clairement de la balle et les couper en 3 parties. Очищенную морковь порезать вдоль на 8 частей. Les carottes coupées en longueur en 8 parties. Зеленый перец резать вдоль. Poivron vert coupé sur la longueur. Подготовить чеснок – целые очищенные дольки. Préparer l'ail - clous de girofle entiers décortiqués.

Приготовить маринад : на 1,5 л холодной воды влить 0,5 л столового уксуса (6%-ного), добавить 20 штук черных перчинок, 6-7 гвоздик, по 2,5 ст. Préparer la marinade: 1,5 litres d'eau froide à verser 0,5 litres de vinaigre (6% aqueuse), ajouter 20 morceaux de perchinok noir, 6-7 œillets sur 2,5 ST. ложки соли и сахарного песка, лаврушку. cuillères à soupe de sel et de sucre, Lavrushka. Нагреть без крышки, чтобы специи распарились. La chaleur sans couvercle, à ðàñïàðèòü épices. При появлении пузырьков чуть прикроем крышкой, добавив кориандр (шафран). Lorsque les bulles just'll recouvrir le couvercle, ajouter la coriandre (safran). Дать маринаду постоять и остыть. Rédaction d'un stand Pickle et laisser refroidir.

В простерилизованную трехлитровую банку засыпать вперемешку лук, морковь, перец и чеснок целыми дольками – по количеству столько, сколько уберется в банку. Dans un trois litres stérilisés bocal pour remplir les oignons mélangés, les carottes, les poivrons et les gousses d'ail entières - le nombre le plus à obtenir le plus dans le pot. Залить маринадом и закатать. Recouvrir avec la marinade et rouler.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты заготовок: овощные Section «Recettes flans: légume Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact