Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Soupe Orange Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: супы Recettes - Culinary Exclusif: Recettes des premiers plats: soupes

Оранжевый суп-пюре Soupe Orange

Морковь - 4 шт., рис - 1/2 стакана, масло - 3 ст. Carottes - 4 pcs., Rice - 1 / 2 tasse d'huile - 3 c. à soupe. ложки, молоко - 2 стакана, соль и сахар - по 1 ч. ложке. à soupe de lait - 2 tasses, du sel et du sucre - à 1 c. à thé.

морковь - 4 шт. Carottes - 4 pcs.
рис - 1/2 стакана riz - 1 / 2 tasse
масло - 3 ст. Huile - 3 c. à soupe. ложки cuillère
молоко - 2 стакана lait - 2 tasses
соль и сахар - по 1 ч. ложке sel et sucre - à 1 c. à thé

Очищенную и промытую морковь нарезать тонкими ломтиками, положить в кастрюлю, влить 1/4 стакана воды, добавить соль, сахар и тушить 5-10 минут. Les nettoyé et lavé carottes coupées en tranches fines, mettez dans une casserole, verser 1 / 4 tasse d'eau, ajouter le sel, le sucre et laisser mijoter pendant 5-10 minutes. После этого всыпать рис, залить 5 стаканами воды, накрыть крышкой и варить на слабом огне 40-50 минут. Verser ensuite le riz, couvrir avec 5 tasses d'eau, couvrir et cuire à feu doux pendant 40-50 minutes. Затем вместе с отваром протереть сквозь сито 2 ст. Puis, en collaboration avec la décoction frotté à travers un tamis de 2 cuillères à soupe. ложки риса отложить. cuillères à soupe de riz de côté. Пюре развести горячим молоком и по вкусу посолить. Purée diluée avec du lait chaud et le sel au goût. При подаче на стол суп заправить маслом и положить сваренный рис. Servir la soupe de remplir avec de l'huile et mettez le riz cuit. К супу подать гренки. Pour déposer une soupe de croûtons.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты первых блюд: супы Section «Recettes d'entrées: Soupes Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
3 c . à soupe de sucre|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact