Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: рыбные Recettes - Hors-d'oeuvre culinaires Exclusif: Recettes: poisson

Закуска "Гнезда" Snack «Nest»

4 сваренных вкрутую яйца, 200 г филе малосоленой сельди, 1 маленький маринованный огурчик, 1 луковица, листья зеленого салата. 4 durs œufs, 200 g de filets de hareng salé, 1 petit concombre mariné, 1 oignon, la laitue.

4 сваренных вкрутую яйца 4 durs oeufs
200 г филе малосоленой сельди 200 g de filet de hareng salé
1 маленький маринованный огурчик 1 concombre mariné petits
1 луковица 1 oignon
листья зеленого салата laitue

Яйца очистить и освободить от белков так, чтобы желтки остались целыми. Les oeufs sont propres et exempts de protéines de sorte que les jaunes restent intacts. Филе сельди, огурец, лук и вареные белки пропустить через мясорубку или измельчить в блендере. Protéines filets de hareng, le concombre, les oignons et bouillies passer à travers un moulin à viande ou les hacher dans un mélangeur. Перемешать, из этой массы сформировать 4 шарика, а в середину каждого положить желток и слегка придавить, чтобы сооружение было похоже на гнездышко с желтеньким яичком внутри. Remuer de cette masse pour former une boule 4, et au milieu de chaque ensemble jaune et les presser légèrement diminué pour que le bâtiment était comme un oeuf petit nid-coeur jaune. Подавать закуску на листьях зеленого салата. Servir collation sur la laitue.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты закусок: рыбные Section «Recettes hors-d'œuvre: les poissons


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact