Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: борщи Recettes - culinaires Exclusif: Recettes des premiers plats: bortsch

Борщок с молоком Borschok avec du lait

1 луковица, 2 корня петрушки, 1-2 моркови, 200 г нашинкованной соломкой капусты, 2 свеклы, 2-3 ст. 1 oignon, 2 racines de persil, 1-2 carottes en julienne 200 g de chou haché, 2 betteraves, 2-3 c. à soupe. л. l. масла, молоко. beurre, lait.

1 луковица 1 oignon
2 корня петрушки 2 racine de persil
1-2 моркови 1,2 carottes
200 г нашинкованной соломкой капусты 200 g de chou râpé en julienne
2 свеклы 2 betteraves
2-3 ст. 2-3 c. à soupe. л. l. масла huile
молоко lait

Нарезанные лук, корень петрушки, морковь потушить 10-12 минут с маслом, затем добавить капусту, перемешать и тушить до готовности овощей. L'oignon haché, racine de persil, la carotte pour éteindre 10-12 minutes avec le beurre, puis ajouter le chou, mélanger et laisser mijoter jusqu'à ce que les légumes cuits. Отдельно потушить 2 свеклы. Par ailleurs, mis out 2 betteraves. Молоко соединить в пропорции 2:1, довести до кипения, посолить и залить овощи. Mélanger le lait dans le rapport 2:1, porter à ébullition, ajouter le sel et verser sur les légumes. Как закипит, снять с огня. Comment faire bouillir, retirez du feu.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты первых блюд: борщи Section premières recettes plats: bortsch


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact