Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Velouté de fraises Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: супы Recettes - Culinary Exclusif: Recettes des premiers plats: soupes

Суп-пюре из клубники Velouté de fraises

На одну порцию : клубника - 1 чашка, крахмал - 1 дес. Pour une portion: fraises - 1 tasse, de l'amidon - 1 dess. ложка, сахар - 1 ст. à soupe de sucre - 1 c. à soupe. ложка, сметана или сливки - 1 ст. cuillère de crème aigre ou de crème - 1 c. à soupe. ложка, вода - 300 г (2,5 стакана). cuillère, eau - 300 g (2,5 tasses).

На одну порцию : Pour une portion:
клубника - 1 чашка Fraises - 1 tasse
крахмал - 1 дес. Amidon - 1 dess. ложка cuillère
сахар - 1 ст. de sucre - 1 c. à soupe. ложка cuillère
сметана или сливки - 1 ст. crème sure ou crème - 1 c. à soupe. ложка cuillère
вода - 300 г (2,5 стакана) eau - 300 g (2,5 tasses)

Ягоды перебрать, помыть, помять, залить горячей водой и варить 5 минут. Baies pour trier, laver, purée, versez de l'eau chaude et laisser cuire 5 minutes. Остудить и протереть. Cool et essuyer. В полученное пюре добавить сахар, воду и довести до кипения. Dans la purée de suite, ajouter le sucre, l'eau et porter à ébullition. Затем влить разведенный холодной водой крахмал, дать закипеть и охладить. Puis verser la fécule diluée dans l'eau froide, porter à ébullition et laisser refroidir. В тарелку положить оставшиеся целые ягоды, влить суп, положить сметану или сливки. Dans l'assiette de mettre le reste des baies ensemble, verser la soupe, mettre la crème aigre ou de crème.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты первых блюд: супы Section «Recettes d'entrées: Soupes


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Recette de la soupe|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact