Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Tomato-ketchup légumes Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты соусов Recettes - sauces Recettes culinaires exclusifs:

Томатно-овощной кетчуп Tomato-ketchup légumes

1 л томатного сока с мякотью, 200 г лука, 200 г моркови, 200 г сельдерея, 1 головка чеснока, 100 мл растительного масла, 2-3 бутона гвоздики, черный перец, душистый перец, эстрагон свежий или сушеный, соль, сахар. 1 litre de jus de tomate avec de la pulpe, 200 g d'oignons, 200 g de carottes, 200 g de céleri, 1 gousse d'ail, 100 ml d'huile végétale, 2-3 gousse d'œuf, poivre noir, piment de la Jamaïque, de l'estragon frais ou secs, le sel et le sucre.

1 л томатного сока с мякотью 1 litre de jus de tomate avec de la pulpe
200 г лука 200 g d'oignons
200 г моркови 200 g de carottes
200 г сельдерея 200 g de céleri
1 головка чеснока 1 gousse d'ail
100 мл растительного масла 100 ml huile végétale
2-3 бутона гвоздики 2,3 bourgeon de clou de girofle
черный перец poivre
душистый перец piment de la Jamaïque
эстрагон свежий или сушеный frais ou estragon séché
соль, сахар sel, sucre

Томатный сок с мякотью варить 10-15 мин., чтобы загустел. Jus de tomate avec de la pulpe laisser mijoter pendant 10-15 minutes. Cette durci. Овощи очистить, натереть на крупной терке и тушить под крышкой в растительном масле 15 мин., добавить томатный сок, чеснок, приправы и варить еще несколько минут. Nettoyez les légumes, râpez et le ragoût couvertes d'huile végétale 15 min., Ajouter le jus de tomates, l'ail, les assaisonnements et faire cuire encore quelques minutes. Протереть массу сквозь сито, быстро разлить в горячие банки или бутылки. Essuyez la masse à travers un tamis, verser rapidement dans un bocal chaud. Стерилизовать в течение 15-20 мин. Stérilisation en 15-20 minutes.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты соусов Recettes de sauces Section Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact