Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты соусов Recettes - sauces Recettes culinaires exclusifs:

Клюквенный соус Sauce aux canneberges

1 кг пюре из клюквы крупноплодной, 1 кг яблочного пюре, 0,5 кг томатного пюре, лимонная кислота, молотый перец горький и душистый, сахар, соль. 1 kg de purée de grande canneberges fruits, 1 kg de compote de pommes, 0,5 kg de purée de tomate, acide citrique, poivre et sucre amer et doux, sel.

1 кг пюре из клюквы крупноплодной 1 kg de pommes de terre de canneberge à gros fruits
1 кг яблочного пюре 1 kg de purée de pommes
0,5 кг томатного пюре 0,5 kg de purée de tomates
лимонная кислота l'acide citrique
молотый перец горький и душистый poivre doux et amer
сахар, соль sucre, sel

Смешать пюре из клюквы, яблок и помидоров, добавить по вкусу лимонную кислоту, молотый перец горький и душистый, сахар и соль. Mélanger la purée de canneberges, pommes et tomates, ajouter au goût acide citrique, poivre et sucre amer et doux, et le sel. Довести массу до кипений. Apporter beaucoup à ébullition. Разлить в горячие стерилизованные пол-литровые банки. Verser chaud dans la moitié des boîtes stérilisées litre. Пастеризовать при температуре 85-95 град, в течение 25 мин. Pasteurisé à une température de 85-95 degrés, pendant 25 min.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты соусов Recettes de sauces Section Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Экстракт canneberge|экстракт клюквы canneberge|sauce aux canneberges|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact