Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты десертов: печенье Recettes - recettes de desserts culinaires Exclusive:: biscuits

"Брызги шампанского" "Champagne Bubbles"

На 6 порций : 700 г сладкого заварного теста с добавлением вашей любимой пряности или букета пряностей, сахарная пудра, арахисовое (или любое растительное) масло для жарки во фритюре. Pour 6 personnes: 700 g doux bouillir la pâte avec l'ajout de vos épices favorites ou un bouquet d'épices, de sucre en poudre, d'arachide (ou n'importe quel légume) d'huile de friture dans l'huile.

700 г сладкого заварного теста с добавлением вашей любимой пряности или букета пряностей 700 g doux bouillir la pâte avec l'ajout de vos épices favorites ou un bouquet d'épices
сахарная пудра de sucre en poudre
арахисовое (или любое растительное) масло для жарки во фритюре (arachide ou n'importe quel légume) d'huile de friture dans la graisse profonde

Разогреть масло для фритюра. Chauffer l'huile pour la friture. Как только масло зашипит, убавить огонь. Une fois siffler l'huile, il faut soustraire le feu. Понемногу брать тесто столовой ложкой и бросать в масло. Peu à peu, prendre une cuillère à soupe de pâte et déposer dans l'huile. Готовое зарумянившееся печенье вынимать шумовкой. Prêt biscuits rougir supprimer écumoire. Обсушить на промокательной бумаге. Les égoutter sur une serviette absorbante. Обсыпать сахарной пудрой и подавать горячим. Saupoudrer de sucre en poudre et servir chaud.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты десертов: печенье Desserts Section: cookies Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact