Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Profiteroles aux champignons Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты десертов Recettes - recettes de desserts culinaires exclusifs:

Профитроли с грибами Profiteroles aux champignons

На 6 порций : 350 г соленого заварного теста, грибной фарш (из соленых или свежих грибов, по вкусу), 100 г сметаны, 1 луковица, 50 г сыра рокфор, мята. Pour 6 personnes: 350 g de pâte salée bouillie, la farce aux champignons (à partir de sel ou des champignons frais, au goût), 100 g de crème aigre, 1 oignon, 50 g de fromage de Roquefort, à la menthe.

350 г соленого заварного теста 350 g de pâte salée bouillie
грибной фарш (из соленых или свежих грибов - по вкусу) Farce aux champignons (à partir de sel ou des champignons frais - au goût)
100 г сметаны 100 g de crème aigre
1 луковица 1 oignon
50 г сыра рокфор 50 g de Roquefort
мята mint

Из кондитерского мешка или столовой ложкой выложить на смазанный растительным маслом противень маленькие шарики теста. Du sac de pâtisserie, ou une cuillère à soupe de jeter des boules sur une graissée peu de pâte. Посадить на 20 минут в духовку, нагретую до 180°С. Plantation pendant 20 minutes dans un four chauffé à 180 ° C. Смешать грибной фарш с мелко нарубленным луком и растопленным маслом. Incorporer le champignon de la farce avec les oignons hachés et le beurre fondu. Добавьте сметану, довести до кипения и снять с огня. Ajouter la crème, porter à ébullition et retirer du feu. Покрошить рокфор, мелко порезанную мяту. Crumble fromage bleu haché finement la menthe. Готовые профитроли надрезать сверху, положить внутрь фарш. Ready-made profiteroles incision du haut, mettez la farce à l'intérieur. Поставить на минуту в горячую духовку. Envoyer à une minute dans un four chaud.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты десертов Section des recettes de dessert Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Profiteroles aux champignons||Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact