Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: варенье, сладкое Recettes - Culinary Exclusif: flans Recettes: confiture douce

Варенье из шиповника Nectar des hanches

С этим вареньем можно печь вкусные рулеты, можно добавлять в крема, пирожные, торта, чай и т.д. Avec cette confiture, vous pouvez faire cuire délicieux petits pains, vous pouvez ajouter à la crème, gâteaux, pain, thé, etc

Собрать лепестки, тщательно промыть и откинуть в дуршлаг. Pétales Collect, rincer soigneusement dans une passoire et le jeter. Затем сложить в эмалированную кастрюлю (на 2 стакана лепестков – стакан сахара) и перетереть руками, пока лепестки не станут совсем мягкими, а сахар полностью не измельчится. Puis repliez dans le pot de l'émail (pour 2 tasses de pétales - un verre de sucre) et des mains jusqu'à ce que les pétales pereteret devenu assez mou et le sucre n'est pas complètement écrasée. Плотно утрамбовать в подготовленные и ошпаренные банки, закрыть пластмассовыми крышками и хранить в холоде. Bien empaquetée dans une préparation et des bocaux ébouillantés, fermées par des couvercles en plastique et stockés dans le froid.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты заготовок: варенье, сладкое Section flans Recettes: confiture douce Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact