Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: щи Recettes - Culinary Exclusif: Recettes des premiers plats: soupe

Щи летние Schi été

На 500 г мяса — 500 г шпината, 200 г щавеля, по 1 шт. 500 g de viande - 500 g d'épinards, 200 g d'oseille, 1 pc. кореньев, 1 головку лука, 1 ст. racines, 1 oignon, 1 c. à soupe. ложку муки и 2 ст. cuillerée de farine et 2 c. à soupe. ложки масла. cuillères à soupe de beurre.

На 500 г мяса — 500 г шпината, 200 г щавеля, по 1 шт. 500 g de viande - 500 g d'épinards, 200 g d'oseille, 1 pc. кореньев, 1 головку лука, 1 ст. racines, 1 oignon, 1 c. à soupe. ложку муки и 2 ст. cuillerée de farine et 2 c. à soupe. ложки масла. cuillères à soupe de beurre.

Сварить мясной бульон . Cuire le bouillon. Шпинат или крапиву перебрать, хорошо промыть, сварить в кипящей воде до мягкости, откинуть и протереть сквозь сито. Épinards ou d'orties pour trier, laver bien, faire cuire dans l'eau bouillante jusqu'à tendreté, le jeter et se frotter à travers un tamis. Щавель перебрать и промыть, крупные листики разрезать. Oseille aller et de se laver, de grandes feuilles sont coupées.
Коренья и лук нарезать мелкими кубиками и слегка поджарить на масле, посыпав в конце жаренья мукой. Root et l'oignon en petits cubes et faire revenir doucement dans le beurre, arrosé à la fin de la farine à pâtisserie. За¬тем положить в кастрюлю протертый шпинат, обжаренные коренья, перемешать, развести горячим мясным бульо¬ном, добавить лавровый лист, перец и варить 15—20 минут. ¬ Pour les mettre dans un pot à rude épreuve les épinards, les racines rôtis, mélanger, diluer BULO nom ¬ viande chaude, ajoutez le laurier, le poivre, et laisser cuire pendant 15-20 minutes. За 5—10 минут до окончания варки положить в кастрюлю листики щавеля и соль. En 5-10 minutes avant la fin de la cuisson à mettre dans un pot de feuilles d'oseille et le sel. К зеленым щам рекомендуется по¬давать сметану и сваренное вкрутую яйцо. Le Scham ¬ verte recommandée pour donner à la crème et durs à cuire des œufs.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты первых блюд: щи Section recettes premiers plats: soupe Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact