Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: борщи Recettes - culinaires Exclusif: Recettes des premiers plats: bortsch

Борщ из сушеных белых грибов Bortsch de champignons porcini séchés

На 50 г сушеных грибов — по 1 шт. À 50 grammes de champignons séchés - 1 pc. петрушки, сельдерея, 1 головку лука, 500 г свеклы, 150 г сметаны, соль, специи по вкусу. persil, de céleri, 1 oignon, 500 g de betteraves, 150 g de crème fraîche, sel, épices au goût.

На 50 г сушеных грибов — по 1 шт. À 50 grammes de champignons séchés - 1 pc. петрушки, сельдерея, 1 головку лука, 500 г свеклы, 150 г сметаны, соль, специи по вкусу. persil, de céleri, 1 oignon, 500 g de betteraves, 150 g de crème fraîche, sel, épices au goût.

Сварить грибной бульон с кореньями (петрушкой, сельдереем, луком-пореем) и репчатым луком, процедить. Faire cuire les champignons Soupe aux légumes (persil, céleri, poireau) et les oignons, égoutter.

Отварить или испечь не очищенную от кожицы свеклу. Faire bouillir ou cuire les betteraves sans les éplucher. Готовую свеклу очистить, нарезать соломкой, сбрызнуть уксусом, перемешать и залить горячим бульоном. La finition des betteraves clair, coupé en lamelles, saupoudrer avec du vinaigre, remuer et verser le bouillon chaud. Заправить борщ по вкусу солью и сахаром, добавить нарезанные соломкой отваренные грибы, лавровый лист, 5—6 горошин перца, поставить на огонь, довести до кипения. Recharged soupe au goût avec le sel et le sucre, ajouter les champignons de paille durs tranchés, le laurier, 5-6 pois poivre, mettez sur feu, porter à ébullition. За 5 минут до конца варки заправить сметаной. 5 minutes avant la fin de la cuisson se remplir de crème sure. Подать на стол, посыпав измельченной зеленью. Appliquer sur la table, arrosée avec des verts hachés. Отдельно можно подать рассыпчатую гречневую кашу. Servir friable kasha.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты первых блюд: борщи Section premières recettes plats: bortsch Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Les champignons g. besket|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact