Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: солянки Recettes - Culinary Exclusif: Recettes d'entrées: Salsola

Солянка мясная Solyanka

На 500 г мяса (для бульона) 300 г вареных или жаренных мясных продуктов... À 500 grammes de viande (pour le bouillon) 300 g de viande bouillis ou grillés ...

На 500 г мяса (для бульона) 300 г вареных или жаренных мясных продуктов (мясо из бульона, ветчина, сосиски, копченая колбаса), 2 луковицы, 3-4 соленых огурца, 1-2 ст. 500 g de viande (pour le bouillon) 300 g de viandes bouillies ou grillées (viande du bouillon, jambon, saucisson, saucisse fumée), 2 oignons, 3-4 concombres marinés, 1-2 c. à soupe. ложки томата-пюре, 3 ст. cuillères à soupe de purée de tomate, 3 cuil. ложки сливочного масла, 100 г сметаны, 10 шт. à soupe de beurre, 100 g de crème sure, 10 pc. маслин, 1 ст. olives, 1 c. à soupe. ложка каперсов, 0,5 лимона, 2,5-3 л воды. cuillère à soupe de câpres, citron 0,5, 2,5-3 litres d'eau.

Нарезать репчатый лук тонкой соломкой, слегка не подрумянивая, поджарить его и тушить с томат-пюре и маслом в течение 10-15 минут. Couper les oignons en fines lamelles, un peu pas podrumyanivaya, rôti et le ragoût avec la purée de tomate et le beurre pendant 10-15 minutes. Очистить соленые огурцы от кожицы и семян, мелко нарезать их и добавить поджаренный лук, каперсы, 1 лавровый лист и залить все предварительно сваренным и процеженным мясным бульоном; вскипятить и добавить отваренные и поджаренные мясные продукты, нарезанные маленькими тонкими кусочками; проварить все на слабом кипении 8-10 минут. Pickles Clair de la peau et les graines et les hacher finement et ajoutez l'oignon frit, câpres, 1 feuille de laurier et verser toutes les pré-cuit et tendu bouillon de viande, faites bouillir et ajoutez les viandes bouillies et rôties, fines tranches en petits dés, faire bouillir tout à ébullition bas 8-10 minutes. При подаче на стол солянку заправить сметаной, положить в каждую тарелку ломтик, очищенного от кожуры лимона, маслины и укроп. Servir la soupe avec remplissage de crème sure, mettez dans chaque tranche plat, pelées citron, les olives et le fenouil.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


Раздел Рецепты первых блюд: солянки Section «Recettes d'entrées: Salsola Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact