Новости |
Статьи |
Рецепты |
Сонник |
Гороскоп |
Журналы |
Фотогалереи |
Книги
|
Рукоделие | |
|
Десертные томаты Десертні томатиДля маринада — 1 ч. ложку соли, 3 ч. ложки сахара, 1—2 лавровых листка, 2—3 горошины черного перца. Для маринаду - 1 ч. ложку солі, 3 ч. ложки цукру, 1-2 лаврових листки, 2-3 горошини чорного перцю.Для маринада — 1 ч. ложку соли, 3 ч. ложки сахара, 1—2 лавровых листка, 2—3 горошины черного перца, 3—4 шт. Для маринаду - 1 ч. ложку солі, 3 ч. ложки цукру, 1-2 лаврових листки, 2-3 горошини чорного перцю, 3-4 шт. гвоздики, корица. гвоздики, кориця. Заливаем все это 0,5 л воды и кипятим 3 мин, охлаждаем, процеживаем, добавляем 3 ст. Заливаємо все це 0,5 л води і кип'ятимо 3 хв, охолоджуємо, проціджуємо, додаємо 3 ст. ложки 6 %-ного уксуса и 1 ч. ложку желатина (растворенного, как для желе). ложки 6%-ного оцту і 1 ч. ложку желатину (розчиненого, як для желе). В литровую банку вливаем 1 ст. У літрову банку вливаємо 1 ст. ложку подсолнечного масла, кладем 2 лавровых листа, 3 горошины черного перца, чисто вымытые порезанные на дольки томаты, а сверху — ломтик репчатого лука. ложку соняшникової олії, кладемо 2 лаврових листки, 3 горошини чорного перцю, чисто вимиті порізані на часточки томати, а зверху - скибочка ріпчастої цибулі. Заливаем маринадом. Заливаємо маринадом. Затем закрываем банки крышками и стерилизуем 5—10 мин. Потім закриваємо банки кришками і стерилізуємо 5-10 хв. Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Помідори мариновані|домашні заготовки -помідори крнсервовані|мариновані помідори|консервування помідорів рецепти|рецепти консервування помідорів|рецепт консервованих помідорів в власному соці|помідори консервування|консервування мариновани помидори|рецептура консервування помідорів|заготовки помидоры ленивые|рецепт помідори мариновані|помідори десертні|помидоры солені|мариновані порізані томаты|консервовани помидоры|маринування помідорів|рецепт консервування помідорів|консервування помідорів|рецепт консервованих помідорів в томатах|htwtgn vfhbyjdfys gjvsljhsd Журнал современной женщины Pani.kiev.ua, Перепечатка материалов разрешена только с непосредственной ссылкой на / при обязательном уведомлении редакции по e-mail. Главный редактор проекта По общим и административным вопросам обращайтесь |