|
 |
Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: помидоры Рецепти - кулінарний ексклюзив: Рецепти заготовок: помідори Десертные томаты Десертні томати Для маринада — 1 ч. ложку соли, 3 ч. ложки сахара, 1—2 лавровых листка, 2—3 горошины черного перца. Для маринаду - 1 ч. ложку солі, 3 ч. ложки цукру, 1-2 лаврових листки, 2-3 горошини чорного перцю.
Для маринада — 1 ч. ложку соли, 3 ч. ложки сахара, 1—2 лавровых листка, 2—3 горошины черного перца, 3—4 шт. Для маринаду - 1 ч. ложку солі, 3 ч. ложки цукру, 1-2 лаврових листки, 2-3 горошини чорного перцю, 3-4 шт. гвоздики, корица. гвоздики, кориця.
Заливаем все это 0,5 л воды и кипятим 3 мин, охлаждаем, процеживаем, добавляем 3 ст. Заливаємо все це 0,5 л води і кип'ятимо 3 хв, охолоджуємо, проціджуємо, додаємо 3 ст. ложки 6 %-ного уксуса и 1 ч. ложку желатина (растворенного, как для желе). ложки 6%-ного оцту і 1 ч. ложку желатину (розчиненого, як для желе). В литровую банку вливаем 1 ст. У літрову банку вливаємо 1 ст. ложку подсолнечного масла, кладем 2 лавровых листа, 3 горошины черного перца, чисто вымытые порезанные на дольки томаты, а сверху — ломтик репчатого лука. ложку соняшникової олії, кладемо 2 лаврових листки, 3 горошини чорного перцю, чисто вимиті порізані на часточки томати, а зверху - скибочка ріпчастої цибулі. Заливаем маринадом. Заливаємо маринадом. Затем закрываем банки крышками и стерилизуем 5—10 мин. Потім закриваємо банки кришками і стерилізуємо 5-10 хв.
Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|