|
![](/images/dumb.gif) |
Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: помидоры Рецепти - кулінарний ексклюзив: Рецепти заготовок: помідори Томаты в собственном соку Томати у власному соку Чтобы получить сок, перезрелые томаты варим в кастрюле, пока не отойдет кожура. Щоб отримати сік, перезрілих томати варимо в каструлі, поки не відійде шкірка.
Чтобы получить сок, перезрелые томаты варим в кастрюле, пока не отойдет кожура. Щоб отримати сік, перезрілих томати варимо в каструлі, поки не відійде шкірка. Затем, охладив, протираем деревянной ложкой через дуршлаг, тщательно размешиваем, заливаем в банки, куда кладем и вымытые томаты, пастеризуем. Потім, охолодивши, протираємо дерев'яною ложкою через друшляк, ретельно розмішуємо, заливаємо в банки, куди кладемо і вимиті томати, пастерізуем. При пастеризации кастрюлю можно накрыть крышкой, на которую хорошо положить плотную тряпку, чтобы по во¬можности выровнять внутри кастрюли температуру. При пастеризації каструлю можна накрити кришкою, на яку добре покласти щільну ганчірку, щоб за під ¬ можності вирівняти всередині каструлі температуру. После этого банки закатываем. Після цього банки заходить. Соль и специи лучше не класть: пусть томаты сохраняют естественный вкус и аромат. Сіль і спеції краще не класти: нехай томати зберігають природний смак і аромат. Однако можно завязать в марлевую салфетку гвоздику, перец, корицу и опустить в сок, пока он варится, а потом вытащить. Однак можна зав'язати в марлеву серветку гвоздику, перець, корицю і опустити в сік, поки він вариться, а потім витягти.
Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|