|
 |
Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты напитков: безалкогольные Рецепти - кулінарний ексклюзив: Рецепти напоїв: безалкогольні Тыквенный сок Гарбузовий сік Тыкву очистить от семян и кожуры, порезать на небольшие куски, сложить в кастрюлю и залить водой. Гарбуз очистити від насіння і шкірки, порізати на невеликі шматки, скласти в каструлю і залити водою.
Тыкву очистить от семян и кожуры, порезать на небольшие куски, сложить в кастрюлю и залить водой, чтобы тыква была закрыта. Гарбуз очистити від насіння і шкірки, порізати на невеликі шматки, скласти в каструлю і залити водою, щоб гарбуз була закрита. Варить до мягкости. Варити до м'якості. Сахар добавить по вкусу, это зависит от величины и сорта тыквы, но примерно стакан на пятилитровую кастрюлю. Цукор додати до смаку, це залежить від величини і сорти гарбуза, але приблизно склянку на п'ятилітрову каструлю. Снять с огня и еще теплую массу взбить миксером, Добавить по вкусу сок лимона или лимонную кислоту, можно яблочный уксус. Зняти з вогню і ще теплу масу збити міксером, Додати за смаком сік лимона або лимонну кислоту, можна яблучний оцет. Если сок густой, можно разбавить кипяченой водой. Якщо сік густий, можна розбавити кип'яченою водою. В случае заготовок на зиму увеличить количество сахара и кислоты и, прогрев трехлитровую банку минут 30, законсервировать. У разі заготівель на зиму збільшити кількість цукру і кислоти і, прогрів трилітрову банку хвилин 30, законсервувати.
Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|