|
 |
Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: овощные Рецепти - кулінарний ексклюзив: Рецепти заготовок: овочеві Консервирвоанние овощей "Ассорти" Консервірвоанніе овочів "Асорті" Такие салаты в зимнее время являются хорошей закуской и гарниром к холодным мясным блюдам. Такі салати в зимовий час є гарною закускою і гарніром до холодних м'ясних страв.
На 1 литровую банку: 2-3 огурца, 5-7 шт. На 1 літрову банку: 2-3 огірка, 5-7 шт. помидоров, 6 зерен перца-горошка, 1/2 стакана уксусу, 2 зубца чеснока, 6-7 стручков перца сладкого красного, 2 веточки укропа, 1 ст. помідорів, 6 зерен перцю-горошку, 1 / 2 склянки оцту, 2 зубці часнику, 6-7 стручків солодкого червоного перцю, 2 гілочки кропу, 1 ст. ложка соли, 1 стакан воды. ложка солі, 1 склянка води.
Литровые банки хорошо промыть и прокипятить в течение 5-6 минут, затем вынуть и охладить на доске. Літрові банки добре промити і прокип'ятити протягом 5-6 хвилин, потім вийняти і охолодити на дошці. Свежие огурцы, помидоры, красный болгарский перец хорошо промыть. Свіжі огірки, помідори, червоний болгарський перець добре промити. Помидоры и красный болгарский перец разрезать на 4 части, из перца удалить семена, а огурцы нарезать кружочками толщиной в 2 пальца. Помідори і червоний болгарський перець розрізати на 4 частини, з перцю видалити насіння, а огірки нарізати кружальцями завтовшки в 2 пальця. На дно банки уложить веточку укропа, зубец чеснока, 2 зерна горького перца, сверху огурцы, помидоры и перец, затем опять специи, на специи огурцы, помидоры и перец. На дно банки покласти гілочку кропу, зубець часнику, 2 зерна гіркого перцю, зверху огірки, помідори та перець, потім знову спеції, на спеції огірки, помідори та перець. В отдельную посуду влить стакан горячей воды, добавить ложку соли, полстакана столового уксуса, довести до кипения, залить этим маринадом помидоры, огурцы и перец. В окремий посуд влити склянку гарячої води, додати ложку солі, півсклянки столового оцту, довести до кипіння, залити цим маринадом помідори, огірки та перець. Банку накрыть крышкой, поместив в кастрюлю с горячей водой, и при тихом кипении кипятить 20-25 минут, затем вынуть из воды; протереть горлышко, закатать. Банку накрити кришкою, помістивши в каструлю з гарячою водою, і при тихому кипінні кип'ятити 20-25 хвилин, потім вийняти з води; протерти шийку, закатати.
Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|