Новости |
Статьи |
Рецепты |
Сонник |
Гороскоп |
Журналы |
Фотогалереи |
Книги
|
Рукоделие | |
|
Перец болгарский и помидоры в кисло-сладком маринаде Перець болгарський і помідори в кисло-солодкому маринадіПриготовленные таким образом овощи приятны на вкус, употребляют их на гарнир для мясных блюд. Приготовлені таким чином овочі приємні на смак, вживають їх на гарнір для м'ясних страв.На 1-литровую банку: 5—6 шт. На 1-літрову банку: 5-6 шт. помидоров, 1 ст. помідорів, 1 ст. ложка сахара, 8-10 стручков перца красного болгарского, 1 ст. ложка цукру, 8-10 стручків червоного болгарського перцю, 1 ст. ложка соли, 1/2 стакана уксуса, 3/4 стакана воды, 2 зубца чеснока, 6-7 стручков перца сладкого красного, 2 веточки укропа, 6 зерен перца-горошка. ложка солі, 1 / 2 склянки оцту, 3 / 4 склянки води, 2 зубці часнику, 6-7 стручків солодкого червоного перцю, 2 гілочки кропу, 6 зерен перцю-горошку. Отобрать красные болгарские перцы, хорошо промыть, разрезать на 4 части, удалить сердцевину и семена. Відібрати червоні болгарські перці, добре промити, розрізати на 4 частини, видалити серцевину та насіння. Помидоры хорошо промыть и разрезать на 4 части. Помідори добре промити і розрізати на 4 частини. Литровые банки промыть, прокипятить, вынуть из воды, уложить на доску. Літрові банки промити, прокип'ятити, вийняти з води, покласти на дошку. В банку на дно уложить 2 веточки свежего укропа, пол-листа хрену, 2 листа сельдерея, 2 листа петрушки, зубец чеснока, стручок перца, на специи плотно уложить подготовленные болгарский перец и красные помидоры, затем то же количество специй, на специи снова перец и помидоры. У банку на дно укласти 2 гілочки свіжого кропу, піваркуша хріну, 2 листи селери, 2 листи петрушки, зубець часнику, стручок перцю, на спеції щільно укласти підготовлені болгарський перець і червоні помідори, потім ту ж кількість спецій, на спеції знову перець і помідори. Овощи и специи залить кисло-сладким маринадом, который приготовить так : в эмалированную кастрюлю влить 600 г воды, добавить один стакан уксуса, 2 ложки соли и 2 столовые ложки сахара, пол-листа хрена, веточку укропа, пол-листа сельдерея, зубец чеснока и полстручка красного перца. Овочі та спеції залити кисло-солодким маринадом, який приготувати так: в емальовану каструлю влити 600 г води, додати один стакан оцту, 2 ложки солі і 2 столові ложки цукру, піваркуша хрону, гілочку кропу, піваркуша селери, зубець часнику і півстручка червоного перцю. Все перекипятить в течение 10 минут. Всі перекіпятіть протягом 10 хвилин. Затем маринад процедить через марлю залить им овощи, накрыть крышкой, уложить в кастрюлю и снова кипятить 15 минут. Потім маринад процідити через марлю залити їм овочі, накрити кришкою, покласти в каструлю і знову кип'ятити 15 хвилин. После этого вынуть из воды банки, металлическую крышку закатать ручной закаткой, а деревянную пробку залить смолкой. Після цього вийняти з води банки, металеву кришку закатати ручної закачування, а дерев'яну пробку залити замовк. Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Рецепти консервування|перець болгарський консервування|закатка перцю|перець консервування|консервування салатів з овочів|консервування перцю болгарського|консервування з перцю|помідори у власному соці|рецепти консервування перцю|перець солодкий заготовка|консервування болгарського перцю|консервування салатів|консервування перцю|перець консервований з помідорами|перець консервований|болгарський перець|болгарський перець консервування|рецепти консервування болгарського перцю|перець болгарський консервація|перець болгарський|htwtgnb консервування перцю Журнал современной женщины Pani.kiev.ua, Перепечатка материалов разрешена только с непосредственной ссылкой на / при обязательном уведомлении редакции по e-mail. Главный редактор проекта По общим и административным вопросам обращайтесь |