|
 |
Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: варенье, сладкое Рецепти - кулінарний ексклюзив: Рецепти заготовок: варення, солодке Варенье из клубники (способ первый) Варення з полуниці (спосіб перший) Некрупные ягоды – 800 г – почистить и помыть, спрыснуть ромом. Дрібні ягоди - 800 г - почистити і помити, сприснути ромом.
Некрупные ягоды – 800 г – почистить и помыть, спрыснуть ромом. Дрібні ягоди - 800 г - почистити і помити, сприснути ромом. Разложив на противне, поставить клубнику на лед или в морозильник, заморозить. Поклавши на листі, поставити суницю на лід або в морозильник, заморозити. Сварить сироп, в который на 1,6 кг сахара идет 2 стакана воды. Зварити сироп, в який на 1,6 кг цукру йде 2 склянки води. В кипящий сироп засыпать ягоды, три раза вскипятить, снимая каждый раз с огня таз после кипения для выстойки. У киплячий сироп засипати ягоди, три рази закип'ятити, знімаючи кожного разу з вогню таз після кипіння для вистойкі. Пенку снимать шумовкой, продолжая варить варенье уже на малом огне. Пінку знімати шумівкою, продовжуючи варити варення вже на малому вогні. Из готового варенья вынуть ягоды шумовкой, разложить по банкам и залить сиропом. З готового варення вийняти ягоди шумівкою, розкласти по банках і залити сиропом.
Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|