|
 |
Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: варенье, сладкое Рецепти - кулінарний ексклюзив: Рецепти заготовок: варення, солодке Земляничное варенье Суничне варення Приготовить сироп из 400 г сахара-рафинада и полутора стаканов холодной воды. Приготувати сироп з 400 г цукру-рафінаду і півтори склянок холодної води.
Приготовить сироп из 400 г сахара-рафинада и полутора стаканов холодной воды. Приготувати сироп з 400 г цукру-рафінаду і півтори склянок холодної води. Набрать в половник горячего сиропа и поливать им постепенно ягоды, разложенные на блюде (земляники взять 400 г). Набрати в ополоник гарячого сиропу і поливати їм поступово ягоди, розкладені на блюді (суниці взяти 400 г). Листом белой бумаги прикрыть ягоды и так подержать их сутки. Листом білого паперу прикрити ягоди і так потримати їх добу. Ягоды в сиропе переложить в латунный таз и довести до кипения два раза, отставив таз с огня на время перед последним кипячением. Ягоди в сиропі перекласти в латунний таз і довести до кипіння два рази, залишивши таз із вогню на час перед останнім кип'ятінням. Затем выложить ягоды на блюдо. Потім викласти ягоди на блюдо. Сироп же должен еще некоторое время вариться. Сироп ж має ще якийсь час варитися. Убрать его с огня и залить им ягоды. Прибрати його з вогню і залити ним ягоди. На следующий день снова так же прокипятить ягоды и снова выложить землянику на блюдо и варить один сироп, пока он не станет похожим на крахмальный отвар (он должен - быть настолько густ, чтобы плавно стекать с ложки). На наступний день знову так само прокип'ятити ягоди і знову викласти суницю на блюдо і варити один сироп, поки він не стане схожим на крохмальний відвар (він повинен - бути настільки густий, щоб плавно стікати з ложки). Переложить ягоды, в этот сироп, прокипятить, чуть остывший разлить по банкам. Перекласти ягоди, в цей сироп, прокип'ятити, трохи остиглий розлити по банках. Сверху такие баночки завязывали пузырем. Зверху такі баночки зав'язували міхуром.
Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|