|
 |
Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: варенье, сладкое Рецепти - кулінарний ексклюзив: Рецепти заготовок: варення, солодке Крыжовенное варенье или варенье из барбариса П'ядун варення або варення з барбарису Из спелого крыжовника вытащить семена. З стиглого агрусу витягнути насіння. Взвесить все количество очищенных от семян ягод. Зважити всі кількість очищених від насіння ягід.
Из спелого крыжовника вытащить семена. З стиглого агрусу витягнути насіння. Взвесить все количество очищенных от семян ягод. Зважити всі кількість очищених від насіння ягід. Такой же вес сахара разбавить водой, сварить густой сироп , положить туда крыжовник и прокипятить несколько минут. Такий же вага цукру розбавити водою, зварити густий сироп, покласти туди агрус і прокип'ятити декілька хвилин. Теперь можно перекладывать варенье в посуду для хранения. Тепер можна перекладати варення в посуд для зберігання.
Так же варится и варенье из барбариса. Так само вариться і варення з барбарису.
Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|