|
 |
Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: варенье, сладкое Рецепти - кулінарний ексклюзив: Рецепти заготовок: варення, солодке Дынное варенье Динний варення Выбрав спелый плод, вынуть из него сердцевину с семечками и срезать корку. Вибравши стиглий плід, вийняти з нього серцевину з насінням і зрізати скоринку. В винный уксус на двое суток положить мякоть дыни... У винний оцет на дві доби покласти м'якуш дині ...
Выбрав спелый плод, вынуть из него сердцевину с семечками и срезать корку. Вибравши стиглий плід, вийняти з нього серцевину з насінням і зрізати скоринку. В винный уксус на двое суток положить мякоть дыни, нарезанную кубиками. У винний оцет на дві доби покласти м'якуш дині, нарізану кубиками. Вынуть, дать соку стечь. Вийняти, дати стекти соку. Сварить сахарный сироп (1:1), опустить в него кубики дыни. Зварити цукровий сироп (1:1), опустити в нього кубики дині. Когда дыня будет готова, станет прозрачной, но не разварится, выбрать ее шумовкой и поло¬жить в банку. Коли диня буде готова, стане прозорою, але не розвариться, вибрати її шумівкою і поло ¬ жити в банку. Сироп доваривать до густоты, чтобы с ложки стекал, вытягиваясь в нитку. Сироп доварювати до густоти, щоб з ложки стікав, витягаючись в нитку. Можно прибавить сахару. Можна додати цукру. Потом готовый сироп вылить в посуду с дыней. Потім готовий сироп вилити в посуд з динею.
Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|