|
 |
Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: варенье, сладкое Рецепти - кулінарний ексклюзив: Рецепти заготовок: варення, солодке Абрикосовое варенье Абрикосове варення Помыв абрикосы, снять с них кожицу, вынуть косточки. Помивши абрикоси, зняти з них шкірку, вийняти кісточки. Взвесить, сколько получилось плодов, и приготовить столько же сахару. Зважити, скільки вийшло плодів, і приготувати стільки ж цукру.
Помыв абрикосы, снять с них кожицу, вынуть косточки. Помивши абрикоси, зняти з них шкірку, вийняти кісточки. Взвесить, сколько получилось плодов, и приготовить столько же сахару. Зважити, скільки вийшло плодів, і приготувати стільки ж цукру. Сварить пенистый сироп, в нем вскипятить один раз абрикосы. Зварити пінистий сироп, в ньому закип'ятити один раз абрикоси. Когда они пустят сок, варенье снять с огня и два часа дать ему отстояться. Коли вони пустять сік, варення зняти з вогню і дві години дати йому відстоятися. Вновь варить, пока не исчезнет пенка. Знову варити, поки не зникне пінка. Снова дать сутки варенью отстояться. Знову дати добу варення відстоятися. Потом переложить плоды в эмалированную кастрюльку и залить сиропом, поставить в теплую печь, пока не остынут. Потім перекласти плоди в емальований каструльку і залити сиропом, поставити в теплу піч, поки не охолонуть.
Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|