|
 |
Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: солянки Рецепти - кулінарний ексклюзив: Рецепти перших страв: солянки Скоромная солянка Скоромная солянка В это блюдо идет смесь всяких видов мяса, оставшегося от обеда – жареного, вареного или свежего. У цю страву йде суміш будь-яких видів м'яса, що залишилося від обіду - смаженого, вареного або свіжого.
Мясо (говядина, куры, индейка, гусь, утка) мелко нарезать, варить до кипения в бульоне с луком и мукой, обжаренными в 200 г растительного масла, с перцем и лавровым листом. М'ясо (яловичина, кури, індичка, гусак, качка) дрібно нарізати, варити до кипіння в бульйоні з цибулею і борошном, обсмаженими в 200 г рослинної олії, з перцем і лавровим листом. После этого долить огуречный рассол или разбавленный уксус. Після цього долити огірковий розсіл або розведений оцет. В солянку, снятую с огня, влить три взболтанных яичных желтка, непрерывно помешивая, чтобы не свернулись. У солянку, зняту з вогню, влити три збовтаний яєчних жовтки, безперервно помішуючи, щоб не згорнулися. В тарелку, перед тем как налить солянку, положить мелкую соломку из соленых огурцов, сметану, зелень. У тарілку, перед тим як налити солянку, покласти дрібну соломку з солоних огірків, сметану, зелень.
Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|