![]() |
![]() |
|
Новости |
Статьи |
Рецепты |
Сонник |
Гороскоп |
Журналы |
Фотогалереи |
Книги
|
Рукоделие | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() Праздничная солянка Святкова солянкаСуповой набор - 400 г, 100-150 г соленых грибов, 2-3 соленых огурца, 3 луковицы, 2 ст. Суповий набір - 400 г, 100-150 г солоних грибів, 2-3 солоних огірка, 3 цибулини, 2 ст. ложки томатной пасты, 100-150 г вареной колбасы. ложки томатної пасти, 100-150 г вареної ковбаси.400 г супового набора 400 г супові набори 100-150 г соленых грибов 100-150 г солоних грибів 2-3 соленых огурца 2-3 солоних огірка 3 луковицы 3 цибулини 2 ст. 2 ст. ложки томатной пасты ложки томатної пасти 100-150 г вареной колбасы 100-150 г вареної ковбаси 100-150 г полукопченой колбасы 100-150 г напівкопченій ковбаси 2-3 зубчика чеснока 2-3 зубчики часнику лаврушка, перец душистый лаврове листя, перець запашний 1 бульонный кубик (куриный) 1 бульйонний кубик (курячий) растительное масло рослинна олія Суповой набор промыть, сложить в кастрюлю (примерно на 4 л), залить водой и варить 2 часа. Суповий набір промити, скласти в каструлю (приблизно на 4 л), залити водою і варити 2 години. В это время подготовить все остальное. У цей час підготувати все інше. Мелко порезать соленые грибы и обжарить на растительном масле без запаха. Дрібно порізати солоні гриби і обсмажити на олії без запаху. Сложить в отдельную кастрюлю. Скласти в окрему каструлю. Огурцы порезать соломкой или потереть на крупной терке. Огірки порізати соломкою або потерти на крупній тертці. Обжарить в растительном масле и положить к грибам. Обсмажити в рослинній олії і покласти до грибів. Репчатый лук мелко порезать и обжарить на растительном масле с томатной пастой. Ріпчасту цибулю дрібно порізати і обсмажити на олії з томатною пастою. Положить к грибам с огурцами. Покласти до грибів з огірками. Заправка готова. Заправка готова. Вынуть из бульона суповой набор. Вийняти з бульйону суповий набір. Срезать мясо с костей и положить в бульон, добавить заправку и дать покипеть 15-20 минут. Зрізати м'ясо з кісток і покласти в бульйон, додати заправку і дати покипіти 15-20 хвилин. Затем добавить туда полукопченую или вареную колбасу, порезанную соломкой, лаврушку, кубик, перец и дать покипеть еще 5 минут. Потім додати туди напівкопчену або варену ковбасу, порізану соломкою, лаврушки, кубик, перець і дати покипіти ще 5 хвилин. Добавить измельченный чеснок, соль, если нужно, и снять с огня. Додати подрібнений часник, сіль, якщо потрібно, і зняти з вогню. Совет: добавить в солянку пол-лимона, порезанного тонкими полукольцами, это придает блюду более пикантный вкус, а также положить в каждую тарелку по 3-4 маслины и зелень. Порада: додати солянку пів-лимона, порізаного тонкими півкільцями, це додає страві більше пікантний смак, а також покласти в кожну тарілку по 3-4 маслини й зелень. Будьте осторожны с солью. Будьте обережні з сіллю. Огурцы, грибы и бульонный кубик уже соленые, поэтому обязательно пробуйте, прежде чем добавить соль. Огірки, гриби і бульйонний кубик вже солоні, тому обов'язково пробуйте, перш ніж додати сіль. Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() | © 2004-2023 Маринован1 огірки з томатною пастою|огірки мариновані з томатною постою|огирки з томатною пастою|огірки з томатной пастой|домашне печиво|як консервирувати домашни огирки|рецепти на огірки із томатной пастой|огирки в томатний пасти консервовани|консервовані гриби з томатами|консервовані огірки з томатною пастою|огірки с томатной пастой|огірки з томатомною пастою|огырки маринованы з томатноө пастоө|огірки з томат пастою консервірувані|огірки з томатною пастою|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода. Журнал современной женщины Pani.kiev.ua, Перепечатка материалов разрешена только с непосредственной ссылкой на / при обязательном уведомлении редакции по e-mail. Главный редактор проекта По общим и административным вопросам обращайтесь |
![]() |