![]() |
![]() |
|
Новости |
Статьи |
Рецепты |
Сонник |
Гороскоп |
Журналы |
Фотогалереи |
Книги
|
Рукоделие | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() Картофельные корзинки с сыром Картопляні кошики з сиром20 корзинок: 1 большая головка чеснока, 1 ч. ложка растительного масла, 10 небольших картофелин, 1 ст. 20 кошиків: 1 велика головка часнику, 1 ч. ложка рослинної олії, 10 невеликих картоплин, 1 ст. ложка нарезанной зелени петрушки. ложка нарізаної зелені петрушки.1 большая головка чеснока 1 велика головка часнику 1 ч. ложка растительного масла 1 ч. ложка рослинної олії 10 небольших картофелин 10 невеликих картоплин 1 ст. 1 ст. ложка нарезанной зелени петрушки ложка нарізаної зелені петрушки 1/2 ч. ложки соли 1 / 2 ч. ложки солі 1/4 ч. ложки крупномолотого черного перца 1 / 4 ч. ложки крупномолотого чорного перцю 1/4 стакана и 2 ч. ложки тертого твердого сыра пармезан 1 / 4 склянки і 2 ч. ложки тертого твердого сиру пармезан 1/2 стакана жирных сливок 1 / 2 склянки жирних вершків Чесночную головку очистить от шелухи, но оставить целой. Часникову головку очистити від лушпиння, але залишити цілою. Срезать жесткий стебель. Зрізати жорсткий стебло. Положить на фольгу и сбрызнуть растительным маслом. Покласти на фольгу і скропити олією. Аккуратно завернуть в фольгу так, чтобы шов был сверху и масло не пролилось. Акуратно загорнути у фольгу так, щоб шов був зверху і масло не пролилося. Выложить картофель в "мундире" и завернутый чеснок на решетку в духовке. Викласти картоплю в "мундирі" і загорнутий часник на грати в духовці. Запекать, пока картофель и чеснок не станут мягкими. Запікати, поки картопля і часник не стануть м'якими. Готовый картофель и чеснок остудить. Готову картоплю і часник остудити. Осторожно раскрыть фольгу и слить масло. Обережно розкрити фольгу і злити масло. Отделить зубчики чеснока, выдавить из кожуры мякоть в отдельную емкость. Відокремити зубчики часнику, видавити з шкірки м'якоть в окрему ємність. Разрезать каждую картофелину вдоль. Розрізати кожну картоплину уздовж. Ложкой вынуть мякоть, не нарушая кожуры, и выложить в миску с чесноком. Ложкою вийняти м'якоть, не порушуючи шкірки, і викласти в миску з часником. В картофель с чесноком добавить петрушку, соль, перец и четверть стакана сыра. У картопля з часником додати петрушку, сіль, перець і чверть склянки сиру. Миксером на низкой скорости взбивайте до однородной, гладкой консистенции. Міксером на низькій швидкості збивайте до однорідної, гладкої консистенції. Влить сливки и тщательно перемешать. Влити вершки і ретельно перемішати. Ложкой выложить получившуюся смесь в пустые картофельные половинки. Ложкою викласти вийшла суміш у порожні картопляні половинки. Затем разложить картофельные корзинки на противне. Потім розкласти картопляні кошики на листі. Посыпать двумя оставшимися ложками натертого пармезана, накрыть и поставить на холод на ночь. Посипати від решти ложками натертого пармезану, накрити і поставити на холод на ніч. Разогреть духовку до 150°С, запекать картофель до золотистой корочки (примерно 30 минут). Розігріти духовку до 150 ° С, запікати картоплю до золотистої скоринки (приблизно 30 хвилин). Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() | © 2004-2023 Страви на кожен день|запечена картопля|картошки з сиром|запечена картопля з часником|картопля рецепти|страви з картоплі|картошка с сіром|запечена картопля рецепт|корзинки з картоплі|картопля запечена рецепт|запечена картоплі|запечени страви з картопли|запечена картошка з сиром|картопля з часником|рецепти для запікання картошки в духовці|страва запечена картопля|книга рецептів на кожен день|запечена картопля з сиром|запікання картоплі в духовці|рецепти з картопли|запечь картошку с сіром|картофель с сіром|рецепти запіканої картоплі|htwtgnb Журнал современной женщины Pani.kiev.ua, Перепечатка материалов разрешена только с непосредственной ссылкой на / при обязательном уведомлении редакции по e-mail. Главный редактор проекта По общим и административным вопросам обращайтесь |
![]() |