![]() |
![]() |
|
Новости |
Статьи |
Рецепты |
Сонник |
Гороскоп |
Журналы |
Фотогалереи |
Книги
|
Рукоделие | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() Картофельная запеканка под сырным соусом Картопляна запіканка під сирним соусом400 г мелкого очищенного картофеля, 3 ст. 400 г дрібного очищеного картоплі, 3 ст. ложки растительного масла, 2 помидора, 3 ст. ложки рослинної олії, 2 помідори, 3 ст. ложки жирных сливок, 2 ст. ложки жирних вершків, 2 ст. ложки мелко нарезанных листьев сельдерея. ложки дрібно нарізаних листків селери.400 г мелкого очищенного картофеля 400 г дрібного очищеного картоплі 3 ст. 3 ст. ложки растительного масла ложки рослинної олії 2 помидора 2 помідора 3 ст. 3 ст. ложки жирных сливок ложки жирних вершків 2 ст. 2 ст. ложки мелко нарезанных листьев сельдерея ложки дрібно нарізаних листків селери 2 куска ветчины (по 100 г каждый) 2 шматки шинки (по 100 г кожен) 6 яиц 6 яєць соль, перец сіль, перець зеленый лук зелена цибуля щепотка тимьяна(чабреца) щіпка чебрецю (чебрецю) Для сырного соуса: Для сирного соусу: 200 г плавленого сливочного сыра 200 г вершкового плавленого сиру 50-100 г сметаны 50-100 г сметани порошок карри порошок каррі нарезанная зелень петрушки или киндзы нарізана зелень петрушки або кіндзи Отварить картофель 10-15 минут. Відварити картоплю 10-15 хвилин. Разрезать на части. Розрізати на частини. Обжарить в растительном масле до золотистого цвета. Обсмажити у рослинній олії до золотистого кольору. Помидоры обдать кипятком и снять кожицу, нарезать. Помідори облити окропом і зняти шкірку, нарізати. Положить в картофель. Покласти в картоплю. Порезать зеленый лук и добавить в картофель. Порізати зелену цибулю і додати в картоплю. Также положить тимьян, сельдерей и ветчину, нарезанную полосками. Також покласти чебрець, селера і шинку, нарізану смужками. Посолить, поперчить. Посолити, поперчити. Взбить яйца со сливками, солью и перцем. Збити яйця з вершками, сіллю і перцем. Вылить на овощи, накрыть крышкой и готовить на маленьком огне 10 минут, чтобы смесь загустела, но не поджарилась. Вилити на овочі, накрити кришкою і готувати на маленькому вогні 10 хвилин, щоб суміш загусла, але не підсмажити. Перевернуть, выложить на противень и выпекать 5 минут. Перевернути, викласти на деко і випікати 5 хвилин. Приготовить соус : взбить сыр со сметаной. Приготувати соус: збити сир зі сметаною. Добавить ч. ложку карри и 5 ст. Додати ч. ложку каррі і 5 ст. ложек зелени. ложок зелені. Подавайте с соусом. Подавайте із соусом. Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() | © 2004-2023 Запыканка картопляна|запыканки|картопляна запіканка|вишивка хрестиком|сирна запиканка|картопляна капіканка з овочами|картопляна запыканка|картопляна запиканка|запиканка картопляна|картопляна запіканка рецепт|запеканка картопляна|картопляна запіканка з овочами|картопляна запеканка|запіканка картопляна|картопляны запыканки|страви на кожен день|картопляна запіканка з сиром|запечена картопля в духовці|картопляные запеканки|запыканки з картоплы|схеми вишивка хрестиком|запиканка|вишивка хрестиком схеми|cтрави на кожен день|рагу овочеве рецепт|cтрави з картоплі Журнал современной женщины Pani.kiev.ua, Перепечатка материалов разрешена только с непосредственной ссылкой на / при обязательном уведомлении редакции по e-mail. Главный редактор проекта По общим и административным вопросам обращайтесь |
![]() |