|
 |
Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты напитков: безалкогольные Рецепти - кулінарний ексклюзив: Рецепти напоїв: безалкогольні Чай по-казахски Чай по-казахськи На 4 порции: чай черный байховый - 6 г, молоко или сливки - полстакана. На 4 порції: чай чорний байховий - 6 г, молоко або вершки - півсклянки.
чай черный байховый - 6 г чай чорний байховий - 6 г молоко или сливки - полстакана молоко або вершки - півсклянки
Перед заваркой фарфоровый чайник согреть, ополаскивая кипятком, затем положить в него чай, залить крутым кипятком (примерно на 1/3 объема чайника) и оставить на 5-7 минут для настаивания. Перед заваркою фарфоровий чайник зігріти, обполіскуючи окропом, потім покласти в нього чай, залити окропом (приблизно на 1 / 3 об'єму чайника) і залишити на 5-7 хвилин для наполягання. Затем добавить кипяток. Потім додати окріп. Перед подачей на стол в пиалу налить кипяченое молоко или сливки, затем заварку и кипяток. Перед подачею на стіл у піалу налити кип'ячене молоко або вершки, потім заварку і окріп. Отдельно подавать сахар-рафинад, восточные сладости (нават), сухие фрукты, изделия из сдобного теста - баурсаки, хворост, лепешки. Окремо подавати цукор-рафінад, східні солодощі (Надав), сухі фрукти, вироби з здобного тесту - баурсакі, хмиз, коржі.
Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|