Новости |
Статьи |
Рецепты |
Сонник |
Гороскоп |
Журналы |
Фотогалереи |
Книги
|
Рукоделие | |
|
«Пьяные» огурчики «П'яні» огірочкиНа дно банки положить специи: корень хрена, укроп, чеснок, листья смородины, затем плотно уложить огурцы и залить маринадом. На дно банки покласти спеції: корінь хрону, кріп, часник, листя смородини, потім щільно вкласти огірки і залити маринадом.На дно банки положить специи: корень хрена, укроп, чеснок, листья смородины, затем плотно уложить огурцы и залить маринадом. На дно банки покласти спеції: корінь хрону, кріп, часник, листя смородини, потім щільно вкласти огірки і залити маринадом. Маринад : на 1,5 л воды - 3 ст.ложки без горки соли, 2 ст. Маринад: на 1,5 л води - 3 столові ложки без гірки солі, 2 ст. ложки сахара, 1 ч.ложка уксуса, 2 ст. ложки цукру, 1 ч.ложку оцту, 2 ст. ложки водки. ложки горілки. Стерилизовать 15 минут. Стерилізувати 15 хвилин. Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Консервування огірочків хрустких|рецепти консервірования огурцов|рецепти заготовок з огірків|рецепти маринування огурцов|огірочки пяні|консервування огурцов рецепты|консервування огурцов|засолювання огурцов|рецепти маринування огірків|маринування огірків|рецепт маринованих огурцов без сахара|рецепти салатів консервованих огірків|пяні огірки|консервування огірків|рецепти консервування огірків|заготовка огірків|маринування огірків рецепт|маринування огірків (пяні)|засолювання огірків|солити огірки|домашнє консервування огірків|огірочки хрусткі|marinovanij rezanich ohurcov Журнал современной женщины Pani.kiev.ua, Перепечатка материалов разрешена только с непосредственной ссылкой на / при обязательном уведомлении редакции по e-mail. Главный редактор проекта По общим и административным вопросам обращайтесь |