Новости |
Статьи |
Рецепты |
Сонник |
Гороскоп |
Журналы |
Фотогалереи |
Книги
|
Рукоделие | |
|
Печеночные котлеты Печінкові котлети0,5 кг свиной печени, 300 г лука, 0,5 стакана риса, 2 ст. 0,5 кг свинячої печінки, 300 г цибулі, 0,5 склянки рису, 2 ст. ложки соевого соуса, мускатный орех, соль, перец - по вкусу. ложки соєвого соусу, мускатний горіх, сіль, перець - за смаком.0,5 кг свиной печени 0,5 кг свинячої печінки 300 г лука 300 г цибулі 0,5 стакана риса 0,5 склянки рису 2 ст. 2 ст. ложки соевого соуса ложки соєвого соусу мускатный мускатний соль, перец сіль, перець растительное масло для жарки рослинна олія для смаження Печень с луком пропустить через мясорубку. Печінка з цибулею пропустити через м'ясорубку. Рис отварить до готовности. Рис відварити до готовності. Все смешать, добавить соевый соус, соль, перец, мускатный орех. Все змішати, додати соєвий соус, сіль, перець, мускатний горіх. Жарить на растительном масле. Смажити на рослинній олії. Аккуратно выложить в разогретое масло в форме котлеток ложкой. Акуратно викласти в розігріте масло у формі котлеток ложкою. Жарить 5 минут, перевернуть и еще 5 минут жарить с другой стороны. Смажити 5 хвилин, перевернути і ще 5 хвилин смажити з іншого боку. Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Котлеты з печинкы|рецепти печінкових котлет|печеночные котлеты|печінкові котлети з рисом|котлети печінкові|котлети мясні|печінкові котлеты|рецепт печінкових котлет|печінка котлети|печінка котлеты|pechinkovi|печинкови котлети|печінкові котлетки|печінкові котлети|котлети із печінки|рецепт котлет з печінки|печінкові котлети рецепти|печінкові катлети|кулінарія печінкові котлети|котлети з печінки|рецепти з печінки|печеночные котлеты в свиной сетке|рецепт з печінкі|печінкові котлети рецепт|котлети з печінки свинячої|рецепти страв з печінки|pechinkovi kotletu Журнал современной женщины Pani.kiev.ua, Перепечатка материалов разрешена только с непосредственной ссылкой на / при обязательном уведомлении редакции по e-mail. Главный редактор проекта По общим и административным вопросам обращайтесь |