![]() |
![]() |
|
Новости |
Статьи |
Рецепты |
Сонник |
Гороскоп |
Журналы |
Фотогалереи |
Книги
|
Рукоделие | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Шницель по-арабски Шніцель по-арабському400 г фарша, 2 луковицы, 2 головки чеснока, зелень, полстакана готового риса, 1 яйцо, 1 ст. 400 г фаршу, 2 цибулини, 2 головки часнику, зелень, півсклянки готового рису, 1 яйце, 1 ст. ложка томатной пасты. ложка томатної пасти.400 г фарша 400 г фаршу 2 луковицы 2 цибулини 2 головки чеснока 2 головки часнику зелень зелень полстакана готового риса півсклянки готового рису 1 яйцо 1 яйце 1 ст. 1 ст. ложка томатной пасты ложка томатної пасти 1 ст. 1 ст. ложка лимонного сока ложка лимонного соку Лук мелко порезать и слегка обжарить. Цибулю дрібно порізати і злегка обсмажити. Чеснок и зелень мелко нарезать. Часник і зелень дрібно нарізати. Рис отварить. Рис відварити. В чашке смешать фарш, рис, лук, чеснок, зелень, 1 сырое яйцо, томатную пасту. У чашці змішати фарш, рис, цибуля, часник, зелень, 1 сире яйце, томатну пасту. Все перемешать, посолить, поперчить, добавить 1 ст. Все перемішати, посолити, поперчити, додати 1 ст. ложку лимонного сока. ложку лимонного соку. (Соль добавлять лучше так: в 50 г воды размешать соль и добавить в фарш). (Сіль додавати краще так: у 50 г води розмішати сіль і додати у фарш). Из фарша сформировать удлиненные котлетки, обвалять в муке и обжарить с обеих сторон. З фаршу сформувати подовжені котлетки, обваляти в борошні і обсмажити з обох сторін. Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() | © 2004-2023 Як приготувати шницель|що можна пригомувати з фаршу|як готувати шницель|шніцель|як готовити шніцель|шніцель рецепт|шніцель з фаршу|шніцель мясной|як приготувати шніцель|шніцель приготування|приготувати шніцель|як приготувати шніциль|шніцель із фаршу рецепт|приготувати з фаршу|пригутування шницелю|рецепти шніцель|рецепти з фаршу|приготуваня напів фабриката шніциль мясний|приготувати шніцель мясний|рецепт німецької домашньої копченої ковбаси|приготування із фаршу|шніцель із фарша|шніцель з свинного фаршу|приготування шніцель|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода. Журнал современной женщины Pani.kiev.ua, Перепечатка материалов разрешена только с непосредственной ссылкой на / при обязательном уведомлении редакции по e-mail. Главный редактор проекта По общим и административным вопросам обращайтесь |
![]() |