![]() |
![]() |
|
Новости |
Статьи |
Рецепты |
Сонник |
Гороскоп |
Журналы |
Фотогалереи |
Книги
|
Рукоделие | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Тушеная говядина по-восточному Тушкована яловичина по-східному400 г говядины (мякоть), 1-2 головки репчатого лука, по 12 плодов чернослива (без косточек) и кураги, 1 сладкий перец. 400 г яловичини (м'якоть), 1-2 головки ріпчастої цибулі, по 12 плодів чорносливу (без кісточок) і кураги, 1 солодкий перець.400 г говядины (мякоть) 400 г яловичини (м'якоть) 1-2 головки репчатого лука 1-2 головки ріпчастої цибулі по 12 плодов чернослива (без косточек) и кураги по 12 плодів чорносливу (без кісточок) і кураги 1 сладкий перец 1 солодкий перець 50 г сливочного масла 50 г вершкового масла 250 мг яблочного сока 250 мг яблучного соку соль, черный молотый перец сіль, чорний мелений перець Чернослив и курагу замочить в холодной воде на 1 час, затем вынуть из воды, разрезать каждый плод на 4 части. Чорнослив і курагу замочити в холодній воді на 1 годину, потім вийняти з води, розрізати кожен плід на 4 частини. Мясо нарезать на порционные куски, слегка отбить, посолить, поперчить. М'ясо нарізати на порційні шматки, злегка відбити, посолити, поперчити. Лук мелко Цибулю дрібно порубить, перец очистить, нарезать соломкой. порубати, перець очистити, нарізати соломкою. Мясо и лук слегка обжарить на сковороде в сливочном масле, затем переложить в кастрюлю, добавить нарезанные курагу, чернослив и перец, все залить яблочным соком и тушить на медленном огне до готовности (около часа). М'ясо і цибулю злегка обсмажити на сковороді у вершковому маслі, потім перекласти в каструлю, додати нарізані курагу, чорнослив і перець, все залити яблучним соком і тушкувати на повільному вогні до готовності (близько години). Затем мясо вынуть, разложить на тарелки, на гарнир подать отварной рассыпчатый рис, полить соусом, в котором тушилось мясо. Потім м'ясо вийняти, розкласти на тарілки, на гарнір подати відвареної розсипчастий рис, полити соусом, в якому тушілось м'ясо. Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() | © 2004-2023 Neirjdfyt vzcj|мясо тушковане з чорносливом|говядина з чорносливом|мясо тушене з чорносливом|мясо тушковане|тушкована говядина|м ясо з чорносливом|журнал перець|тушкрване мясо|м’ясо з чорносливом|мясо тушеное з чорносливом|сонник перець, мясо|тушковане мясо|мясо с чорносливом|мясо з чорносливом|как на фаршировать мясо курагой і чорносливом|тушеное мясо с чорносливом|мясо тушене з чорносливом і курагою|рецепт говядины в духовке с чорносливом|тушене мясо з чорносливом|свинина тушена з чорносливом|мясо з чорносливом рецепт|блюда в мультиварці мясо тушковане Журнал современной женщины Pani.kiev.ua, Перепечатка материалов разрешена только с непосредственной ссылкой на / при обязательном уведомлении редакции по e-mail. Главный редактор проекта По общим и административным вопросам обращайтесь |
![]() |