![]() |
![]() |
|
Новости |
Статьи |
Рецепты |
Сонник |
Гороскоп |
Журналы |
Фотогалереи |
Книги
|
Рукоделие | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() Куриные окорочка в майонезно-горчичной заливке Курячі стегенця в майонезно-гірчичною заливанні2 кг некрупных куриных окорочков, 2 небольшие головки чеснока, 2 ст. 2 кг дрібних курячих стегенець, 2 невеликі головки часнику, 2 ст. ложки соли, специи - по вкусу, 250 г майонеза, 100 г горчицы. ложки солі, спеції - до смаку, 250 г майонезу, 100 г гірчиці.2 кг некрупных куриных окорочков 2 кг дрібних курячих стегенець 2 небольшие головки чеснока 2 невеликі головки часнику 2 ст. 2 ст. ложки соли ложки солі специи - по вкусу спеції - за смаком 250 г майонеза 250 г майонезу 100 г горчицы 100 г гірчиці Куриные окорочка промыть, дать обсохнуть. Курячі стегенця промити, дати обсохнути. В это время приготовить следующую смесь: 2 головки чеснока почистить и выдавить через пресс, добавить 2 ст. У цей час приготувати таку суміш: 2 головки часнику почистити і вичавити через прес, додати 2 ст. ложки соли (без горки) и специи (по вкусу: чем больше, тем лучше). ложки солі (без гірки) і спеції (на смак: чим більше, тим краще). Обильно обмазать этой смесью окорочка и оставить их мариноваться на 4 часа. Рясно обмазати цією сумішшю стегенця і залишити їх маринуватися на 4 години. Затем уложить их на сухой противень, налить на противень немного воды и поставить в горячую духовку, запекать до полуготовности, приблизительно 30-40 минут. Потім укласти їх на сухий лист, налити на деко трохи води і поставити в гарячу духовку, запікати до напівготовності, приблизно 30-40 хвилин. В это время приготовить заливку: 250-граммовую баночку любого майонеза смешать со 100 г готовой горчицы. У цей час приготувати заливку: 250-грамову баночку будь-якого майонезу змішати зі 100 г готової гірчиці. Полуготовые окорочка достать из духовки и обильно смазать этой заливкой, снова поставить в духовку и жарить до готовности (еще 10-15 минут). Напівготові стегенця дістати з духовки і рясно змастити цієї заливанням, знову поставити в духовку і смажити до готовності (ще 10-15 хвилин). Окорочка получаются ароматными, нежными, сочными. Стегенця виходять ароматними, ніжними, соковитими. На гарнир можно подать картофельное пюре. На гарнір можна подати картопляне пюре. Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() | © 2004-2023 Окорочка в духовці|блюда с куриных стегенець|запекать стегенця|курячі стегенця запечені в духовці|рецепти страв з курки|курячі стегенця запечені у духовці|курячі стегенця запечені|как жарить стегенця|приготувaння курячих стeгeнeць|рецепти других страв|курячі стегенця в духовці|молочни коктейли|безалкогольні молочні коктейлі|запечені курячі стегенця|молочні коктейлі|kak jarit ctegenca|страви з курки|куриные стегенця|як приготувати окорочка|запечені окорочка|курячі стегенця рецепт|курячі стегенця|курячі стегенця запечені в рукаві|готовим куриние стегенця Журнал современной женщины Pani.kiev.ua, Перепечатка материалов разрешена только с непосредственной ссылкой на / при обязательном уведомлении редакции по e-mail. Главный редактор проекта По общим и административным вопросам обращайтесь |
![]() |