![]() |
![]() |
|
Новости |
Статьи |
Рецепты |
Сонник |
Гороскоп |
Журналы |
Фотогалереи |
Книги
|
Рукоделие | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() Картофельная пицца «Субботняя» Картопляна піца «Суботня»1 кг картофеля, 1 луковица, 3 ст. 1 кг картоплі, 1 цибулина, 3 ст. л. л. жира, 5 помидоров, 1/2 небольшого кабачка, 120 г салями. жиру, 5 помідорів, 1 / 2 невеликого кабачка, 120 г салямі.1 кг картофеля 1 кг картоплі 1 луковица 1 цибулина 3 ст. 3 ст. л. л. жира жиру 5 помидоров 5 помідорів 1/2 небольшого кабачка 1 / 2 невеликого кабачка 120 г салями 120 г салямі 100 г брынзы (или любого сыра) 100 г бринзи (або будь-якого сиру) 2 ст. 2 ст. л. л. рубленой зелени (посыпать перед подачей) рубаною зелені (посипати перед подачею) Картофель очистить и натереть на терке. Картопля очистити і натерти на тертці. Лук очистить и мелко нарезать. Цибулю очистити і дрібно нарізати. Добавить в картофельную массу и посолить. Додати до картопляну масу і посолити. Жир разогреть на сковороде, картофельную массу выложить порциями на сковороду и обжарить с обеих сторон, плотно прижимая ко дну сковородки. Жир розігріти на сковороді, картопляну масу викласти порціями на сковороду і обсмажити з обох боків, щільно притискаючи до дна сковорідки. Лепешку переворачивать непросто, так как она большая и все время хочет развалиться. Корж перевертати непросто, тому що вона велика і весь час хоче розвалитися. Поэтому для того, чтобы ее перевернуть, нужно выложить ее на тарелку, а затем, перевернув, опять на сковородку. Тому для того, щоб її перевернути, потрібно викласти її на тарілку, а потім, перевернув, знову на сковорідку. Помидоры и кабачки вымыть. Помідори і кабачки вимити. Помидоры нарезать кружками. Помідори нарізати кружальцями. Кабачки, обрезав концы, порезать тонкой соломкой, салями – тонкими дольками. Кабачки, обрізавши кінці, порізати тонкою соломкою, салямі - тонкими часточками. Для начинки можно использовать и замороженные овощи, баклажаны, и все это залить кетчупом. Для начинки можна використовувати й заморожені овочі, баклажани, і все це залити кетчупом. Обжаренную картофельную лепешку положить на противень, выложите сверху салями, дольки помидоров и кабачка. Обсмажену картопляну корж покласти на лист, викладіть зверху салямі, частинки помідорів і кабачка. Сверху посыпать нарезанными кубиками сыра. Зверху посипати нарізаними кубиками сиру. Запекайте около 8-10 минут в разогретой до 180°С духовке. Запікайте близько 8-10 хвилин в розігрітій до 180 ° С духовці. Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() | © 2004-2023 Рецепти дієтичні піци|рецепт картопляної піци с фото|дієтична піцца|діетичні рецепти з фото|дієтична піца рецепти|рецепт піци|рецепт дієтичної піци|рецепт дієтичної піцци|рецепти піцци фото|піца дієтична|дієтичні рецепти з фото|диетичні рецепти с фото|картопляна піца|дієтична піца|діетична піца|диетичні рецепти|дієтична піца рецепт|картопляна піца дієтична|дієтична картопля|картопляна піца на сковороде|діетична піцца|диетични рецепти з фото|дієтичні піци|картопляна піца фото рецепт|картопляна піца на сковороді|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода. Журнал современной женщины Pani.kiev.ua, Перепечатка материалов разрешена только с непосредственной ссылкой на / при обязательном уведомлении редакции по e-mail. Главный редактор проекта По общим и административным вопросам обращайтесь |
![]() |