Новости |
Статьи |
Рецепты |
Сонник |
Гороскоп |
Журналы |
Фотогалереи |
Книги
|
Рукоделие | |
|
Пицца со всячиной Піца з всячиноюТесто: 1 тонкий стакан муки, 100 г маргарина, по 1/3 ч. ложки соли и соды, погашенной уксусом. Тісто: 1 тонкий склянка борошна, 100 г маргарину, по 1 / 3 ч. ложки солі та соди, погашеної оцтом.Тесто : 1 тонкий стакан муки, 100 г маргарина (масло), 100 г сметаны, по 1/3 ч. ложки соли и соды, погашенной уксусом. Тісто: 1 тонкий склянка борошна, 100 г маргарину (масло), 100 г сметани, по 1 / 3 ч. ложки солі та соди, погашеної оцтом. Для начинки : 100 г сыра, по 50 г колбасы и ветчины, 3 свежих помидора, 1 большая луковица, 2 ст. Для начинки: 100 г сиру, по 50 г ковбаси та шинки, 3 свіжих помідорів, 1 велика цибулина, 2 ст. ложки растительного масла, черный молотый перец и соль по вкусу. ложки рослинного масла, чорний мелений перець і сіль за смаком. Просеять муку, добавить в нее размягченный маргарин (масло), сметану, соду, соль, замесить тесто и оставить на 20 минут, накрыв салфеткой. Просіяти борошно, додати в неї розм'якшений маргарин (масло), сметану, соду, сіль, замісити тісто і залишити на 20 хвилин, накривши серветкою. Затем переложить тесто на сковороду, смазанную жиром, и размять руками, придав форму лепешки с загнутыми краями. Потім перекласти тісто на сковороду, змащену жиром, і розім'яти руками, надавши форму коржики з загнутими краями. Сверху положить тонкие ломтики помидоров, затем сыр, натертый на крупной терке, колбасу и ветчину, нарезанные мелкими кубиками, обжаренный лук (полукольцами), посолить, поперчить и сбрызнуть маслом. Зверху покласти тонкі скибочки помідорів, потім сир, натертий на крупній тертці, ковбасу та шинку, нарізані дрібними кубиками, обсмажені цибулю (півкільцями), посолити, поперчити і скропити олією. Выпекать на среднем огне до образования румяной корочки. Випікати на середньому вогні до утворення рум'яної скоринки. Готовую пиццу можно украсить зелеными листиками петрушки и подать на стол горячей. Готову піцу можна прикрасити зеленими листочками петрушки і подати на стіл гарячою. Совет : пицца будет более сочной, если на сырое тесто нанести тонкий слой майонеза, а затем уж разложить тонкие ломтики помидоров (можно томатную пасту). Порада: піца буде більш соковитою, якщо на сире тісто нанести тонкий шар майонезу, а потім вже розкласти тонкі скибочки помідорів (можна томатну пасту). Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Рецепт піцци з ковбасою|рецепти піци|рецепти піцци|піца з ковбасою|піцарецепт|піца рецепт|піца з ковбасою рецепт|рецепт заготовки для піци|рецепти піци з ковбасою|піца без дріжджів|рецепт піци без дріжджів|тісто на піццу|рецепт тонкое тесто для піци|рецепт піца дешево|рецепти пирогів|піца тісто сметана|тісто на піцу без дріжджів|рецепти тіста на піццу|рецепты пиццы дешёвые|рецепт піци|рецепт піцци|рецепти пирогов|рецепт піци з ковбасою|рецепт піци тонкої|пицца дешево рецепт|кулинария рецепт піци|рецепти тонкої піци|тісто на піцу|htwtgn gswb p rjd,fcj. Журнал современной женщины Pani.kiev.ua, Перепечатка материалов разрешена только с непосредственной ссылкой на / при обязательном уведомлении редакции по e-mail. Главный редактор проекта По общим и административным вопросам обращайтесь |