![]() |
![]() |
|
Новости |
Статьи |
Рецепты |
Сонник |
Гороскоп |
Журналы |
Фотогалереи |
Книги
|
Рукоделие | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() Закуска «Ходыженка» Закуска «Ходиженка»1 кг баклажанов, 0,5 кг салатной свеклы, 0,5 кг моркови, 0,5 кг лука, 0,5 кг болгарского перца, 1 кг помидоров. 1 кг баклажанів, 0,5 кг салатної буряків, 0,5 кг моркви, 0,5 кг цибулі, 0,5 кг болгарського перцю, 1 кг помідорів.1 кг баклажанов 1 кг баклажанів 0,5 кг салатной свеклы 0,5 кг салатної буряків 0,5 кг моркови 0,5 кг моркви 0,5 кг лука 0,5 кг цибулі 0,5 кг болгарского перца 0,5 кг болгарського перцю 1 кг помидоров 1 кг помідорів 200 г чеснока 200 г часнику 0,5 л растительного масла 0,5 л рослинної олії 40 г соли 40 г солі 50 г сахара 50 г цукру 60 г уксуса 60 г оцту петрушка петрушка по желанию горький перец за бажанням гіркий перець Помидоры с чесноком пропустить через мясорубку. Помідори з часником пропустити через м'ясорубку. Морковь потереть на терке, баклажаны порезать кубиками, свеклу потереть на терке, перец и лук порезать соломкой, зелень Измельчить. Моркву потерти на тертці, баклажани порізати кубиками, буряк потерти на тертці, перець і цибулю порізати соломкою, зелень подрібніть. В емкость влить масло, опустить лук и пассировать 15 минут. У ємність влити масло, опустити цибулю і смажити 15 хвилин. Потом опустить морковь и еще пассировать 10 минут. Потім опустити моркву і смажити ще 10 хвилин. Затем вылить помидоры с чесноком, уксус, всыпать сахар, соль, петрушку, перец, все хорошо размешать и опустить свеклу с баклажанами. Потім вилити помідори з часником, оцет, всипати цукор, сіль, петрушку, перець, все добре розмішати і опустити буряки з баклажанами. Снова хорошо размешать и кипятить на среднем огне 1 час при закрытой крышке, изредка помешивая. Знову добре розмішати і кип'ятити на середньому вогні 1 годину при закритій кришці, зрідка помішуючи. Не пугайтесь, если вначале вам покажется, что жидкости мало – ее будет достаточно. Не лякайтеся, якщо спочатку вам здасться, що рідини мало - її буде достатньо. Расфасовать, закатать и утеплить на 30-40 минут. Розфасувати, закатати і утеплити на 30-40 хвилин. Получается 7 баночек по 0,5 литра. Виходить 7 баночок по 0,5 літра. Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() | © 2004-2023 Рецепти консервування баклажанів|консервування баклажанів|рецепти баклажанів для консервування|історія про консервування овочів|рецепти консервування овочів|рецепты заготовок овощные|как закатать буряк|домашні заготовки|історія консервування|консервування перцю|консервування салатів|консервуємо салати|консервування фасолі|консервування овочевого асорті|перець болгарський заготовки|консервування овочів|рецепти-з-баклажанів|рецепти перцю і бюряка|закатать буряк|консервування|домашнє консервування|рецепти домашнього консервування овочів|історія консервування овочів Журнал современной женщины Pani.kiev.ua, Перепечатка материалов разрешена только с непосредственной ссылкой на / при обязательном уведомлении редакции по e-mail. Главный редактор проекта По общим и административным вопросам обращайтесь |
![]() |