|
![](/images/dumb.gif) |
Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты блинов и оладьев Рецепти - кулінарний ексклюзив: Рецепти млинців і оладок Блины в пенке Млинці в пінці Эти блины очень мягкие, сочные, сладкие и выглядят будто в пенке. Ці млинці дуже м'які, соковиті, солодкі і виглядають ніби в пінці.
Выпечь тонкие блинчики по любому рецепту . Випекти тонкі млинці з будь-якого рецепту. Каждый горячий блин обильно смазать сливочным маслом и посыпать 2 ст.л. Кожен гарячий млинець рясно змастити вершковим маслом і посипати 2 ст.л. сахара, равномерно рассыпая по поверхности. цукру, рівномірно розсипаючи по поверхні. Затем сложить блин четвертинкой. Потім скласти блин четвертинки. Так поступить со всеми блинами, сложить их в кастрюлю, сверху всыпать 4 ст. Так вчинити з усіма млинцями, скласти їх в каструлю, зверху всипати 4 ст. л. л. сахара и положить 150 г сливочного масла. цукру і покласти 150 г вершкового масла. Кастрюлю плотно закрыть и поставить в печь или теплую духовку на 3-4 часа. Каструлю щільно закрити і поставити в піч або теплу духовку на 3-4 години.
Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|