|
 |
Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты напитков: алкогольные Рецепти - кулінарний ексклюзив: Рецепти напоїв: алкогольні Пламенный пунш Полум'яний пунш Подогреть 0,75 л красного столового вина, 50 г сахара, стакан воды, 0,5 стакана коньяка до 70°С и перелить в фарфоровую миску. Підігріти 0,75 л червоного столового вина, 50 г цукру, склянка води, 0,5 склянки коньяку до 70 ° С і перелити у фарфоровий миску.
Подогреть 0,75 л красного столового вина, 50 г сахара, стакан воды, 0,5 стакана коньяка до 70°С и перелить в фарфоровую миску. Підігріти 0,75 л червоного столового вина, 50 г цукру, склянка води, 0,5 склянки коньяку до 70 ° С і перелити у фарфоровий миску. В глубокую тарелку положить горкой 60-100 г сахара-рафинада, облить его водкой, затем поджечь и, когда он станет коричневым, горячим опрокинуть в миску с подогретым вином. У глибоку тарілку покласти гіркою 60-100 г цукру-рафінаду, облити його горілкою, потім підпалити і, коли він стане коричневим, гарячим перекинути в миску з підігрітим вином. Пить горячим. Пити гарячим.
Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|