|
 |
Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты напитков: алкогольные Рецепти - кулінарний ексклюзив: Рецепти напоїв: алкогольні Вечерний пунш Вечірній пунш Довести до кипения, но не кипятить смесь: 0,5 л воды, 75 г сахара, 2 бутона гвоздики, кусочек коры корицы (можно молотую). Довести до кипіння, але не кип'ятити суміш: 0,5 л води, 75 г цукру, 2 бутони гвоздики, шматочок кори кориці (можна мелену).
Довести до кипения, но не кипятить смесь: 0,5 л воды, 75 г сахара, 2 бутона гвоздики, кусочек коры корицы (можно молотую) и кусок лимонной кожуры. Довести до кипіння, але не кип'ятити суміш: 0,5 л води, 75 г цукру, 2 бутони гвоздики, шматочок кори кориці (можна мелену) і шматок лимонної шкірки. Затем кастрюлю снять с огня и всыпать в нее 2 ч. л. Потім каструлю зняти з вогню і всипати в неї 2 ч. л. черного байхового чая, размешать и через 6 мин. байхового чорного чаю, розмішати і через 6 хв. процедить. процідити. К фильтрату добавить 0,75 л красного столового вина, 0,5 л вишневого ликера и 0,25 л коньяка или водки. До фільтрату додати 0,75 л червоного столового вина, 0,5 л вишневого лікеру і 0,25 л коньяку або горілки. Всю смесь подогреть до 70°С. Всю суміш підігріти до 70 ° С. Можно добавить немного лимонного сока. Можна додати трохи лимонного соку.
Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|