![]() |
![]() |
|
Новости |
Статьи |
Рецепты |
Сонник |
Гороскоп |
Журналы |
Фотогалереи |
Книги
|
Рукоделие | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Конто-мире (африканская кухня) Конто-світі (африканська кухня)375 г поровну свинины и говядины, 1 лавровый лист, 375 г шпината, 1/2 чашку растительного масла, 2 луковицы, 4 помидора, 100 г нежирной корейки или грудинки, 1/2 чашки молотых тыквенных семечек, на кончике ножа - черный перец, 1/2-1 ч. л. 375 г порівну свинини і яловичини, 1 лавровий лист, 375 г шпинату, 1 / 2 чашку рослинного масла, 2 цибулини, 4 помідори, 100 г нежирної корейки або грудинки, 1 / 2 чашки мелених гарбузового насіння, на кінчику ножа - чорний перець, 1/2-1 ч. л. соли. солі.375 г поровну свинины и говядины 375 г порівну свинини і яловичини 1 лавровый лист 1 лавровий лист 375 г шпината 375 г шпинату 1/2 чашку растительного масла 1 / 2 чашку рослинного масла 2 луковицы 2 цибулини 4 помидора 4 помідора 100 г нежирной корейки или грудинки 100 г нежирної корейки або грудинки 1/2 чашки молотых тыквенных семечек 1 / 2 чашки мелених гарбузового насіння на кончике ножа - черный перец на кінчику ножа - чорний перець 1/2-1 ч. л. 1/2-1 ч. л. соли солі Мясо вымыть, высушить и нарезать кубиками. М'ясо вимити, висушити і нарізати кубиками. Около 60 минут потушить мясо в небольшом количестве воды с лавровым листом. Близько 60 хвилин згасити м'ясо в невеликій кількості води з лавровим листом. За это время перебрать шпинат, промыть, дать стечь воде и крупно порезать. За цей час шпинат перебрати, промити, дати стекти воді і крупно порізати. Лук очистить, покрошить и на растительном масле пожарить до прозрачности. Лук очистити, покришити і на рослинній олії посмажити до прозорості. Помидоры, сняв кожицу, протереть, добавить к луку и при непрерывном помешивании немного поварить. Помідори, знявши шкірку, протерти, додати до цибулі і при безперервному помішуванні трохи поварити. Корейку нарезать кубиками, добавить к помидорам с луком и поварить 5 минут. Корейка нарізати кубиками, додати до помідорів з цибулею і поварити 5 хвилин. Добавить молотые тыквенные семечки, а еще через 5 минут добавить шпинат. Додати мелені гарбузове насіння, а ще через 5 хвилин додати шпинат. Поварить все вместе около 10 минут, постепенно подливая образовавшийся при тушении мясной сок, а в заключение положить и мясо. Кухарі всі разом близько 10 хвилин, поступово підливаючи що утворився при гасінні м'ясний сік, а на закінчення покласти і м'ясо. Посолить и поперчить. Посолити і поперчити. Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() | © 2004-2023 Посмажити яловичину|рецепти страв африканської кухні|рецепти африканських страв|яловичина рецепти|смажене мясо|як посмажити мясо|лавровий лист и похудение|схеми вишивки хрестиком|яловичина пожарить|африканські страви рецепти|яловичина посмажити|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода. Журнал современной женщины Pani.kiev.ua, Перепечатка материалов разрешена только с непосредственной ссылкой на / при обязательном уведомлении редакции по e-mail. Главный редактор проекта По общим и административным вопросам обращайтесь |
![]() |