|
![](/images/dumb.gif) |
Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: рыбные Рецепти - кулінарний ексклюзив: Рецепти других страв: рибні Карп (сазан) под соусом Карп (сазан) під соусом Сварить карпа в соленой воде, с лавровым листом и перцем, выложить на блюдо, положить вокруг каперцев, оливок... Зварити коропа в солоній воді, з лавровим листом і перцем, викласти на блюдо, покласти навколо каперцев, оливок ...
Сварить карпа в соленой воде, с лавровым листом и перцем, выложить на блюдо, положить вокруг каперцев, оливок, картофеля, моркови, сельдерея, порезанных мелкими квадратиками. Зварити коропа в солоній воді, з лавровим листом і перцем, викласти на блюдо, покласти навколо каперцев, оливок, картоплі, моркви, селери, порізаних дрібними квадратиками. Затем 5 яичных желтков, 2 ложки горчичного или подсолнечного масла сбить вместе, прибавить немного перца и чайную ложку сахарного песка, а потом мешать до тех пор, пока соус будет готов и побелее. Потім 5 яєчних жовтків, 2 ложки гірчичного або соняшникової олії збити разом, додати трохи перцю і чайну ложку цукрового піску, а потім заважати до тих пір, поки соус буде готовий і побілені. Облить им приготовленную рыбу. Облити їм приготовлену рибу.
Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|